2016 a început cu promisiuni mari, din punct de vedere cinematografic și multe filme și-au avut deja lansarea în acest început de an. ”Dirty Grandpa”, care va avea lansarea oficială, pe marile ecrane din București, în data de 5 februarie, se vrea a fi o comedie spumoasă, în care Jason Kelly, personaj jucat de Zac Efron, mai are doar o săptămână până la nunta cu fiica răsfățată a șefului său, lucru ce îl va ajuta, bineînțeles și în carieră. 

VIDEO: Asta e cea mai sexy apariție a Selenei Gomez! Joacă într-un film cu Zac Efron

Ce nu ia în calcul Jason, este că planurile sale ar putea fi date peste cap cu ușurință, de către bunicul lui guraliv, nimeni altul decât Robert De Niro. Din păcate, pe cât de amuzant pare din descriere, pe atât de criticat a fost lungmetrajul. Chiar dacă nu ai apucat, încă, să vezi filmul, iată câteva dintre cele mai rele comentarii despre "Dirty Grandpa"!

1. The Observer - "Ocolește titlul ”Dirty Grandpa", la fel cum ocolești un rahat de câine, pe trotuar”.

2. The Times - ”Să îți fie rușine, Robert De Niro! Fii profund rușinat de fiecare scenă din film! E o comedie neglijentă cu glume proaste, parcă dintr-un timp mort."

3. The Sun - ”Este o comedie care te va lăsa cu gura căscată. Din păcate, însă, zgomotul pe care plămânii tăi îl vor produce, nu va fi râs, ci un strigăt mut disperat, la ceea ce se petrece în film.”

4. The Guardian - ”Această comedie-brut îi plasează pe fanii lui De Niro, într-o nouă fază emoțională, post-disperare. Suntem uimiți și îngroziți!!”

5. Little White Lies - ”Cel mai urât film din istoria recentă, în fiecare sens al cuvântului. Putem spera doar să aibă parte de succesul pe care îl merită.”