Miley Cyrus împlinește astăzi 26 de ani. O știi de mică, din Hannah Montana și ai văzut-o crescând și făcând toate nebuniile. Dar cât de multe știi despre Miley - omul din spatele artistului? Îți dezvăluim noi câteva lucruri, chiar de ziua ei:

1. Suferă de o boală a inimii, numită tahicardie. Asta înseamnă că îi bate inima de mai multe ori pe minut decât ar fi normal.

2. Nu a mers la școală când era copil, părinții ei au optat pentru educație privată. A luat, așadar, lecții acasă.

3. Și-a tatuat pe tălpi cuvintele ”Rolling Stone”.

4. Când filma pentru Hannah Montana, lucra câte 12 ore pe zi. Mama ei era îngrijorată pentru că Miley era foarte obosită.

5. Apropo de Hannah Montana, urăște și acum acel rol și a declarat că: „M-a distrus psihic. Din cauza asta ceva e greşit la mine acum şi cred că acest lucru a dăunat foarte mult psihicului meu ca persoană adultă“.

6. Suferă de anxietate, iar acest lucru a început s-o afecteze încă din adolescență. 

7. S-a sărutat pentru prima dată pe ecran când era doar un copil. Se întâmpla în show-ul tatălui ei, ”Doc”. 

8. Scrie foarte urât. Asta pentru că la început scris cu mâna stângă, ca majoritatea americanilor, iar tatăl ei a forțat-o să scrie cu dreapta. 

9. Primul cântec al lui Miley Cyrus a fost despre... Jesse McCartney, alături de care juca în serialul Disney. 

10. E vegetariană de câțiva ani. Iubește animalele și are o adevărată grădină zoologică acasă. Din acest motiv spune că nu ar mai putea mânca niciodată carne.

11. Numele ei adevărat e Destiny Hope Cyrus. Și l-a schimbat când a început să apară în lumina reflectoarelor.

12. Are limba foarte lungă și o scoate de fiecare dată la poze, pentru că are emoții atunci când e fotografiată. E un fel de tic nervos.