Acum câțiva ani, topurile muzicale arătau diferit. Artiștii de atunci lansau piese care deveneau instant hit. Pe unii dintre ei îi ascultăm în continuare, dar alții au decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Dacă faci parte din generația care aștepta cu nerăbdare o piesă la tv sau care făcea CD-uri mp3 pentru tot cartierul, atunci cu siguranță îți amintești de ei. Sunt artiștii care te-au cucerit de la primul play și de la care așteptai mai multe piese. Dacă te simți în continuare dezamăgit, poți da un play de dragul vremurilor bune.

Lariss. Vă mai aduceți aminte perioada în care piesele latino erau în trend peste tot? La noi, Lariss a fost una dintre artistele care i-a uimit pe toți. ”Dale papi” a adunat 70 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar Lariss a fost una dintre descoperirile Alexandrei Stan. Artista a lansat zilele trecut o piesă în colaborare cu Dony și speră să fie pe placul fanilor.

Duffy, celebra artistă care acum 10 ani lansa hit-ul ”Mercy” a dispărut pentru o vreme din peisajul muzical și multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat cu ea. Artista de origine galeză a trecut prin clipe groaznice în anul 2010, atunci când, timp de o lună, a fost răpită și violată.

Gotye. Cu aproape 1.5 miliarde de vizualizări pe Youtube, Gotye i-a cucerit pe toți cu piesa ”Somebody that I use to know”. Artistul a venit cu un sound fresh, iar fanii se așteptau ca artistul să nu se oprească aici. Din păcate, au fost dezamăgiți.

Kat DeLuna lansa acum 10 ani piesa ”Run the sun” care a cucerit toate topurile. Artista a mai lansar câteva piese, după care a luat o pauză. Dacă este să ne luăm după aparițiile ei, am putea spune că este definitivă pauza.

Akon. De la ”Smack that”, Akon nu a mai lansat niciun hit care să cucerească topurile. Artistul a mai bifat între timp câteva colaborări, dar fanii sunt nerăbdători să revină cu vibe-ul ală mare.

Usher. În ultima vreme vedem multe postări în care Usher și Justin Bieber își arată prietenia. Well, good jib guys, dar suntem siguri că Usher poate oferi mai mult. Cum ar fi un hit cel puțin la fel de wow ca ”Yeah”.

Neli Furtado. Acum 10 ani, Nelly Furtado era una dintre acele artiste care erau pe val cu fiecare piesă pe care o lansau. Colaborările cu Timberland și cu Justin Timberlake i-au adus faima instant. De atunci nu prea s-au mai auzit multe despre artitstă. Sau, cel puțin, nu a mai revenit în plan muzical cu o piesă no.1.

James Blunt. Câte fete au suspinat atunci când ascultau ” You're Beautiful”? Vă spunem noi: multe. Fanele lui James Blunt au așteptat un comeback în forță de-al artistului. James a mai lansat piese de-a lungul timpului, dar niciuna cu impact atât de mare încât să-l aducă din. ou în atenția fanilor.

Mika ne-a cucerit pe toți acum 10 ani atunci când a lansat ”Relax, take it easy”. După ce a dat lovitura cu această piesă, au urmat ”Grace Kelly”, ”Happy ending”, dar și altele. De atunci și până acum, nimeni nu a mai auzit nimic de artist. Să sperăm că stă în umbră și lucrează la alte piese.