Anumite cupluri de celebrități au dat dovadă că nu pot trăi unul fără unul pe altul, chiar dacă asta poate părea o nebunie. Fie că este vorba de romantism, co-dependență sau pur și simplu dramă, unele vedete nu pot sta departe de "jumătatea lor".

Despre cine e vorba? Stați să vedeți!

Justin Bieber și Selena Gomez - s-au afișat pentru prima oară împreună în februarie 2011, la petrecerea de Oscar a celor de la Vanity Fair. În noiembrie 2012 s-au depărțit, după ce Biebs s-a apropiat suspect de mult de două modele de la Victoria Secret. În ianuarie 2014 au fost văzuți din nou împreună. Au recunoscut că s-au împăcat în septembrie 2015, iar în februarie 2016 Selena s-a săturat și i-a spus ADIO lui Biebs. S-au împăcat din nou la începutul lui 2018, pentru ca apoi să se despartă iar.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth - s-au cunoscut la începutul lui 2010 la filmările pentru The Last Song. S-au despărțit prima oară în august 2010. În aprilie 2011 au anunțat marea împăcare, iar în iunie 2012 s-au logodit. După câteva luni, în loc să ajungă la altar s-au despărțit. Miley și Liam și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, așa că au reînnodat relația în noiembrie 2015.

Zayn Malik și Gigi Hadid - cântărețul "Pillow Talk" a pus ochii pe modelul Victoria's Secret, dar s-au despărțit rapid, în iunie 2016. S-au împăcat aproape imediat.

Rihanna și Drake - surse apropiate celor doi spun că n-au terminat niciodată relația de tip on-off. După ce-au fost împreună, și-au făcut public declarații de dragoste, au colaborat și în plan muzical, și și-au făcut tatuaje pereche, s-au despărțit în octombrie 2016. Pentru cât timp? Timpul va decide!

Jessica Biel și Justin Timberlake - s-au căsătorit în 2012, dar relația lor până atunci a fost una tumultoasă. Au început să se întâlnească în 2007 și s-au depărțit pentru prima oară în septembrie 2009. S-au reunit la scurt timp dar nu le-a mers bine. În octombrie 2010, Timberlake a petrecut 3 zile cu actrița Olivia Moon, și s-au despărțit din nou. În martie 2011, cuplul a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul logodnei.

Orlando Bloom și Katy Perry - s-au despărțit în martie 2017, după 10 luni de relație, dar în august 2017 au fost văzuți din nou ca un cuplu.

John Mayer și Katy Perry - pe scurt: s-au cuplat în august 2012, s-au despărțit în martie 2013, au revenit în iunie 2013, s-au despărțit iar în februarie 2014, s-au împăcat în aprilie 2015 și se pare că s-au despărțit definitiv în aprilie 2015.

Wilmer Valderrama și Demi Lovato - au avut o relație de tip on-off timp de 6 ani, până când s-au despărțit definitiv în iunie 2016. Au mai postat un selfie împreună, în iunie 2017, la două luni de la despărțirea artistei de luptătorul MMA - Guillarme "Bomba" Vasconcelos.

Rihanna și Hassan Jameel - au format un cuplu în 2017. După aproape un an de relație, Riri i-a dat papucii pe motiv că, din câte se pare, "s-a săturat de bărbați". În preajma sărbătorilor, artista originară din Barbados și-a dat seama că nu vrea să fie singură de Crăciun și a dat fuga înapoi în brațele lui.