În zilele de astăzi, unele persoane pot descoperi celebritatea din diverse motive. Unii au devenit cunoscuți publicului datorită prietenilor lor mai celebri.

Fie că au apărut cu ei la petreceri, în emisiuni sau lucrează cu ei, între vedetele și persoanele cu care au intrat în contact s-au legat prietenii care durează de anii întregi. Fiecare vedetă are cercul ei apropiați de prieteni și, chiar dacă unii se așteptau ca și aceștia să fie la fel de celebri, există și excepții.

Mario Dedivanovic este cunoscut datorită lui Kim Kardashian. Cei doi au lansat de curând o colecție de produse cosmetice care a fost sold out în primele ore de la lansare. Mario a primit și un premiu la American Influencer Awards, iar Kim a fost acolo să îl sustină. 

Fai Khadra. Dacă le ai la follow pe Kendall Jenner, Gigi Hadid, Bella Hadid și Hailey Baldwin, sigur ai observat că au prieten foarte bun care este bărbat. Fai Khadra este un model de origine palestiană și este foarte bun prieten cu Kendall Jenner. 

Chris Appleton este hairstylistul lui Kim Kardashian. Aceștia au devenit foarte buni prieteni, mai ales că Chris este cel care s-a ocupat mereu de schimbările de look ale acesteia. Printre artistele care au apelat la el se numără și Ariana Grande, Katy Perry și Jennifer Lopez.

Lesley Patterson este cea mai bună prietenă a lui Miley Cyrus din copilărie. În piesa “See You Again”, Miley îi pronunță numele, iar într-o postare pe Instagram a postat descrierea ”My best friend Lesley said 'Oh she's just being Miley' !!!! sooooo glad my bestie since I was a littttttle BB made it to my #spotifyfansfirst #YoungerNow release party! Life is sooooo full circle !”

Anastasia Karanikolaou sau Stassie, așa cum îi spun prietenii, este una dintre cele mai bune prietene ale lui Kylie Jenner. Aceasta a declarat la un moment dat: ”Dacă nu postăm poze împreună timp de o săptămână, lumea crede că ne-am certat. Suntem ca două surori, nu o să ne certăm vreodată”

Abigail Anderson și Taylor Swift sunt besties încă din liceu. Taylor este foarte recunoscătoare pentru această prietenie și i-a dedicat chiar și o piesă, ”Fifteen”.

Malika Haqq este cunoscută drept cel mai bună prietenă a lui Khloe Kardashian. Malika a apărut în multe episoade din ”Keeping up with the Kardashian”, dar și în ATL,” “Sky High” “20 Years After” și “Definitely Divorcing.”

La La Anthony, actrița din serialul ”Power” este prietenă bună cu Kim Kardashian. ”Este mereu acolo când am nevoie de ajutor. Dacă ceva nu merge bine, mereu mă întreabă dacă este cazul să dea ea câteva telefoane să rezolve”, a declarat La La despre Kim.

Alexa Luria este una dintre cele mai bune prietene de-ale Arianei Grande din copilărie. Cele două s-au împrietenit la școală, atunci când profesoara le-a pus pe amândouă în bancă și de atunci nimic nu le-a mai despărțit.