Celebritățile și-au descoperit talente în multe domenii. Acestea au vrut să își pună amprenta pe creații vestimentare și, astfel, au apărut adevărate colecții pe care fanii și le-au dorit să le aibă în propriul dressing.

Fie că vorbim despre Rihanna, Beyonce ori Kendall și Kylie Jenner, o mulțime de vedete au ales să profite de popularitatea de care se bucură pentru a da lovitura în industria modei. 

Iată despre ce vedete este vorba!

Kanye West. În februarie 2015, Kanye West a lansat prima sa linie vestimentară, Yeezy Sezonul 1

Beyonce. Celebra artista a lansat în anul 2016 o linie vestimentară în colaborare cu Topshop.

Ellen DeGeneres. Și-a lansat în 2015 brand-ul de lifestyle ED by Ellen, iar în 2018 a scos o linie de haine, pantofi și accesorii în colaborare cu Walmart. 

Jennifer Lopez. A lansat o linie vestimentară în colaborare cu Kohl’s, ce include o varietate de rochii, topuri și fuste în stilul unic al vedetei.

Pharrell Williams. Are propriile linii vestimentare, denumite Billionaire Boys Club Și Ice Cream. Mai mult, a colaborat cu brand-ul Adidas, alături de care a lansat o colecție de sneakersi colorați.

Justin Timberlake. Împreună cu Trace Ayala, Justin a lansat în 2006 brand-ul William Rast, axat pe jeanși de calitate premium. Mai târziu, s-a dezvoltat și a început să facă haine casual atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Kendall si Kylie Jenner. Surorile au lansat în 2016 o linie vestimentară ce le poarta numele, care cuprinde costume de baie, topuri, rochii, genți, pantofi și multe altele.

Rihanna. După ce a cucerit industria muzicală, cea de beauty și a lenjeriei intime, anul acesta, Rihanna a lansat brand-ul vestimentar Fenty, sub umbrela LVMH