Drumul până la celebritate e lung și anevoios, de cele mai multe ori. Iar multe celebrități au avut joburi care mai de care mai interesante înainte să fie cunoscute de o lume întreagă și să aibă milioane de fani.

Acum sunt actori, cântăreți sau fotomodele de renume, dar cei mai mulți dintre ei au pornit de jos. Au fost ospătari, vânzători sau au dansat în cluburi de striptease.

Selena Gomez are un secret bine păstrat. Știai că face asta în fiecare dimineață?

Cel mai important este că nu uită de unde au plecat și nu le e rușine cu trecutul lor. Uite nouă super-staruri care au făcut striptease înainte să fie celebre.

Chris Pratt - a povestit pentru Buzzfeed că în trecut a avut mai multe joburi în care făcea striptease. Se dezbrăca foarte ușor, dar nu prea se pricepea la dans. 

Lady Gaga - a avut mai multe joburi înainte să fie celebră și a declarat că ”Am făcut mai mulți bani din striptease decât din jobul de chelneriță. Nu arătam prea mult, eram dansatoare de burlesque.”

Brad Pitt - a făcut parte dintr-un grup numit ”Dancing Bares”, dansa și făcea striptease la diferite evenimente și petreceri private.

Blac Chyna - a lucrat la un club celebru din Miami și a declarat că dacă nu ar fi devenit cunoscută, probabil ar fi continuat să facă striptease. 

Amber Rose - fosta parteneră a lui Wiz Khalifa a lucrat ca stripteuză de la 18 până la 25 de ani. ”A fost cea mai tare perioadă din viața mea, m-am distrat la maximum”, a spus Amber. 

Channing Tatum - a făcut striptease în tinerețe și a avut și un rol de stripper în filmul ”Magic Mike”. Spre deosebire de Amber, el a declarat pentru revista People că nu-i e dor deloc de acea perioadă. 

Azealia Banks - când avea 20 de ani, Azealia și-a luat un job de noapte la un club de striptease. A recunoscut că și acum mai frecventează astfel de locuri, însă în calitate de spectator, pentru că îi place viața de noapte cu tot ce înseamnă ea. 

Javier Bardem - totul a început ca o glumă pentru niște prieteni, dar cineva din clubul respectiv i-a propus un job a doua zi. Bardem a povestit că nu se descurca tocmai bine la început și și-a chemat mama și sora să-i facă galerie. 

Cardi B - a lucrat într-un club de striptease înainte să cucerească piața muzicală. A început să fie cunoscută pe rețelele de socializare și de acolo până la muzică a fost un singur pas.