Chiar dacă ar putea să atragă critici, celebritățile nu ezită să își dezvăluie cele mai ascunse secrete. 

Unele dintre vedete au recunoscut fără niciun fel de problemă că sunt atrase și de persoane care au același sex cu ele.

Unele nume s-ar putea să te surprindă, altele poate nu, însă toate au recunoscut fără nici cea mai mică reținere orientarea lor sexuală.

Cara Delevigne. ”Voi rămâne întotdeauna pansexuală. Mă îndrăgostesc de o persoană și asta e. Sunt atrasă de persoană, nu de sexul pe care îl are. M-am schimbat foarte mult. Mereu mă simt diferit. Uneori sunt mai feminină. Alteori mă simt mai mult ca un bărbat. Deși nu am mai făcut acest anunț public sunt o femeie bisexuală mândră”.

Lil Nas X. Aflat în culmea popularității, Lil Nas a recunoscut că este gay - foarte mulți sunt cei care i-au aplaudat inițiativa și l-au susținut pentru curaj și sinceritate, dar au fost și mulți hateri.

Lili Reinhart. Lili Reinhart este una dintre vedetele care s-au alăturat protestului #BlackLivesMatter. Pe lângă drepturile persoanelor de culoare, actrița apără și drepturile comunității LGBTQ. Cu această ocazie, Lili a mărturisit că este bisexuală și că este foarte mândră de asta.

Miley Cyrus a fost atât de dezamăgită după despărțirea de Patrick Schwarzenegger, încât a hotărât să încerce și cu femei. A recunoscut public că e atrasă și de fete și chiar a avut câteva relații bisexuale.

Anne-Marie a lansat ”Speak Your Mind”, primul ei album de studio, în mai 2018. Cu această ocazie a acordat un interviu foarte sincer, în care a povestit că este bisexuală: ”Niciodată nu am fost atrasă doar de bărbați. Sunt atrasă de oamenii care-mi plac. Și iubesc pe cine vreau, pentru că dragostea nu are gen. Vreau să îi ajut pe oamenii care simt la fel. Vreau ca muzica mea să îi inspire și să le dea putere oamenilor”.

Rita Ora. Într-un interviu pentru tabloidul Mirror, Rita Ora a declarat: "Sunt 50/50 și nu voi ascunde asta. Nu voi ascunde cine sunt cu adevărat. Fac ce vreau și așa va fi întotdeauna! N-am mai fost niciodată atât de deschisă în cariera mea. Sunt foarte mândră de susținerea pe care am primit-o de la toți cei care au colaborat cu mine”.

Angelina Jolie a recunoscut de multă vreme că îi plac şi femeile şi a avut şi câteva relații de agest gen. Printre altele, Angelina a ieşit o perioadă cu fotomodelul şi actrița Jenny Shimizu. "Am iubit femei şi m-am culcat cu ele. Cred că dacă iubeşti şi vrei să faci o femeie să se simtă bine te simți mai femeie.", a declarat Angelina la un moment dat.

Lady Gaga a recunoscut că îi plac şi femeile în 2010, într-un interviu pe care i l-a dat Barbarei Walters.

Sia a recunoscut în multe rânduri că îi plac atât bărbații, cât și femeile.