Viața lor pare perfectă. Cine nu şi-ar dori să fie mereu în lumina reflectoarelor, să poarte cele mai cool haine şi să ia parte la cele mai tari evenimente?

Dar cum viața nu e niciodată perfectă, nici aceste celebrități nu se pot bucura pe deplin şi suferă de o serie de boli care nu mai sunt chiar un secret.

14 celebrități despre care nu ai zice că au aceeași vârstă

Demi Lovato - Suferă de o afecțiune psihică numită comportament bipolar.

Selena Gomez - ”Am fost diagnosticată cu lupus și am început chimioterapia.”

Lady Gaga - are o boală cronică numită fibromyalgia. Afecțiunea se manifestă prin dureri puternice la nivelul întregului corp, oboseală, sensibilitate și deteriorarea mușchilor. 

Nick Jonas - A descoperit la 13 ani că suferă de diabet. 

Avril Lavigne - Suferă de boala Lyme provocată de muşcătura unei căpuşe.

Jessie J - Suferă de o boală genetică numită Wolff-Parkinson Sindromul Alb. Acest sindrom îi cauzează bătăi neregulate ale inimii şi respirație îngreunată. Tocmai din această cauză la 18 ani a făcut un infarct minor.

Lil Wayne - Suferă de epilepsie. A fost internat în dese rânduri în spital din cauza acestei probleme.

Nick Cannon - Suferă de un sindrom asemănător cu Lupus. În 2012 a ajuns de două ori într-un timp foarte scurt la spital. Prima dată pentru probleme cu rinichii, iar mai apoi pentru cheaguri la plămâni.

Morgan Freeman - Suferă de o boală incurabilă care îi cauzează dureri cronice. Totul i se trage din urma unui accident în care a fost implicat în 2008. Atunci s-a răsturnat cu maşina, iar în urma operațiilor repetate a rămas cu nervii deteriorați.