Viața vedetelor nu e întotdeauna roz și uneori sunt nevoite să treacă prin niște experiențe pe care nimeni nu și-ar dori să le aibă. Un viol e o experiență traumatizantă atât pentru o femeie, cât și pentru un bărbat. Aceste opt staruri au avut puterea să treacă peste și să povestească lumii întregi despre experiențele lor, în speranța că vor ajuta și pe alții care au trecut prin așa ceva.

Kesha și-a dat în judecată producătorul, pe Dr. Luke. Artista a declarat că a fost agresată ”sexual, verbal, emoțional și fizic”.

Oprah Winfrey a fost violată de către o rudă când era doar un copil. Avea nouă ani și a povestit trauma prin care a trecut într-una din emisiunile ei. Acum luptă pentru drepturile femeilor.

Lady Gaga a dezvăluit la radio că a fost agresată de un producător muzical, când avea 19 ani. ”Melodia Swine este despre viol. Este despre furie și acumulasem o cantitate mare de suferință pe care am simțit nevoia să o exprim”.

Uite ce tatuaj şi-a făcut Lady Gaga din solidaritate

Shia LaBoeuf spune că a fost violat în timp ce derula proiectul #IAmSorry. Artistul stătea într-o cameră, cu o pungă pe cap, în timp ce fanii interacționau cu el. El spune că o femeie l-a legat de picioare și l-a violat timp de 10 minute.

Teri Hatcher, actrița din ”Desperate Housewives”, a fost violată de unchiul ei când avea doar cinci ani. În 2002 l-a dat în judecată, iar violatorul a fost condamnat la 14 ani de închisoare.

Fiona Apple a fost violată lângă locuința părinților ei. Se întâmpla în 1989, iar artista avea 12 ani.

Fantasia, pe care lumea o cunoaște de la American Idol, a fost violată de un coleg de clasă când era în liceu.

Queen Latifah a fost abuzată sexual de babysitter-ul ei când era mică.