Deși majoritatea artiștilor nu prea sunt ”duși pe la biserică”, există și excepții. Oricât de ciudat ar putea suna, există și artiști ghidați de religie și de credința în Dumnezeu. 

Îi vezi la televizor, le asculți piesele, dar știai că sunt și foarte credincioși? Avem în listă câțiva artiști care au vorbit deschis despre cum se raportează la divinitate și pe care nimeni nu i-ar fi bănuit de evlavie! 

Ei sunt artiștii cu credință în Dumnezeu, care au recunoscut că merg la biserică! Fă cunoștință cu ei!

Lidia Buble

Lidia Buble provine dintr-o familie foarte credincioasă. Tatăl ei este pastor și de mică a învățat-o să fie „cu frică de Dumnezeu”, Lidia făcând parte din corul bisericii în copilărie.

Andra

Încă de mică Andra a fost o persoană credincioasă. Cântăreața mergea la biserică, alături de frații săi, iar acum îi îndeamnă și pe micuții ei, Eva și David, să facă același lucru.

INNA

Chiar dacă este cunoscută în întreaga lume, Inna nu uită să îi fie recunoscătoare lui Dumnezeu, artista mulțumind în dese rânduri, public, Divinității: ”Dumnezeu m-a ajutat foarte mult. Eu chiar sunt un exemplu că există (...) Tot ce mi se întâmplă e de la Dumnezeu”, declara Inna în trecut.

Elena Gheorghe

La fel ca Lidia Buble și Elena Gheorghe a crescut într-o familie credincioasă. Elena este fiică de preot, iar credința în Dumnezeu i-a fost transmisă încă din copilărie.

Justin Bieber

Este unul dintre artiștii care crede cu tărie în Dumnezeu. Drept dovadă, tatuajele sale – artistul și-a scris pe abdomen „Son of God” , și-a desenat o cruce pe piept și pe gamba stângă un portret al Mântuitorului.

Kanye West

Kanye West este un adevărat credincios. De-a lungul timpului, s-a scris că plănuiește să pună bazele unei noi religii și să își facă propria biserică. Totodată rapperul a lansat pe piață „haine pentru mers la biserică” - pe hainele din colecție erau inscripționate sloganuri precum „Holy Spirit” („Sfântul Duh”), Trust God („Ai încredere în Dumnezeu”) și „Jesus walks („Iisus umblă”, care este și titlul unui cântec al lui West).

Snoop Dogg

Cariera lui Snoop Dogg a luat adeseori turnuri neașteptate, la fel ca și relația lui cu Dumnezeu. În 2009 a ieșit la iveală că rapperul s-a convertit la Islam, însă câțiva ani mai târziu, după o excursie în Jamaica, era rastafarian declarat, spunând despre el că este Bob Marley reîncarnat.