Știi vorba aia cu ”mâța blândă zgârie rău”? Ei bine, se aplică perfect și în cazul celebrităților. Multe dintre ele dau pe-afară de răutate și invidie, chiar dacă nu ar recunoaște nici în ruptul capului. Avem destul exemple de rivalități, dar și de răutate gratuită.

Taylor Swift - pe cât de simpatică, pe atât de rea. Fosta ei bună prietenă, Katy Perry, a povestit că nu și-a putut da seama niciodată dacă Tay-Tay era sinceră sau nu. De multe ori, arunca replici pline de venin, gratuit, doar pentru că așa e stilul ei. Bad, bad, Tay-Tay.

Ariana Grande - sunt mai mulți cei care nu o suportă decât cei care o acceptă. Toată lumea spune că Ariana are cam multe figuri și ”vedetisme” în cap pentru vârsta și experiența ei. N-ar strica să fie mai modestă.

Christina Aguilera - a aflat pe propria piele că... roata se întoarce. După ce a făcut ani la rând mișto de Kelly Osbourne, din cauză că era mai plinuță, Aguilera s-a îngrășat și ea. ”Acum știi cum e”, i-a transmis Kelly într-un interviu.

Gwyneth Paltrow e o adevărată persona non grata. A avut tupeul să spună că viața ei e mai grea decât a oamenilor cu joburi obișnuite. Angelina Jolie a ținut să-i dea peste nas, subtil, spunând că majoritatea femeilor nu au norocul pe care îl au vedetele.