Well... chiar dacă sunteți fani înfocați ai serialului "Game of Thrones", sigur nu v-ați fi așteptat la asta: John Snow se îmbracă de la Ikea! Veți spune: "stai așa, că la Ikea nu au haine"?!

Corect! Explicația vine chiar de la designerul Michele Clapton, care se ocupă de costumele personajelor din celebrul serial.

OMG! Rihanna a refuzat să cânte un mega HIT și acum regretă! Uite care e povestea

Chiar dacă producătorii "Game of Thrones" cheltuiesc și peste 10 milioane de dolari pe episod, anumite obiecte vestimentare pot fi găsite în magazinele retailerului suedez. Astfel, pelerinele sunt de fapt covoare.

"Am tăiat și am ras covoarele adăugând elemente de piele... Îmi doresc ca publicul să poată simți aproape mirosul costumului. Folosim tot ce se poate", a spus Clapton, într-un interviu în care a vorbit despre procesul de creație a costumelor de inspirație medievală.

Aproximativ 100 de persoane lucrează pentru a de asigura că fiecare personaj are hainele potrivite. Deși nu se cunoaște la costumele căror personaje au fost folosite covoare de la Ikea, fanii pot doar specula că, poate, pe umerii lui Jon Snow, stă un "Höjerup" sau un "Alhede".