Povestea lui Katy Perry, care încercat să-și cumpere o mănăstire pentru a o transforma în locuință, se transformă într-o adevărată telenovelă. Una dintre măicuțe, în vârstă de 89 de ani, a murit în urmă cu două zile - la scurt timp după un interviu în care o implora pe artistă să se răzgândească.

"Katy Perry, te rog oprește-te!" a spus sora Catherine Rose Holzman pentru Fox 11 din Los Angeles, înainte de a intra în sala de judecată unde a făcut infarct și a murit. Călugărițele de la mănăstirea cu pricina au pornit o acțiune în instanță pentru a-și susține cauza și a bloca vânzarea. 

Katy a vrut să cumpere mănăstirea în stil vilă-romană pentru a o transforma în locuință, în urmă cu doi ani. Artista ajunsese la o înțelegere cu Biserica Romano-Catolică și urma să plătească 14,5 milioane de dolari pentru clădire. Un restaurator a intrat pe fir și i-a dat planurile peste cap, după ce a bătut palma cu măicuțele pentru un milion în plus și promisiunea că va ține mănăstirea Los Feliz deschisă.

Judecătorii au decis însă că doar Vaticanul putea face tranzacția, așa că restauratorul a fost acuzat de fraudă și tranzacția a fost anulată. Katy Perry și-a recâștigat astfel dreptul de a cumpăra mănăstirea și a primit daune de cinci milioane de dolari, spre nemulțumirea maicilor de acolo, care s-au dus din nou în tribunal pentru a susține cauza cumpărătorului găsit de ele.