Beyoncé face parte din categoria aia de vedete care au avut prima experiență sexuală cu un partener la fel de cunoscut. Artista a recunoscut de curând, într-un interviu, că era virgină până să-l întâlnească pe Jay Z, actualul ei soț și tatăl celor trei copii ai ei.

Queen B a povestit totul într-un interviu: "Oamenii ar fi surprinși de lipsa de experiență pe care am avut-o. Când aveam 12-13 ani, am avut primul iubit. Am fost împreună până când am împlinit 17 ani".

Deși este greu de crezut că nu s-a întâmplat nimic în tot acest timp, artista poate jura că și-a început viața sexuală abia când l-a întâlnit pe Jay Z, la 18 ani: "Chiar dacă eram prea tânără [în prima mea relație] pentru a fi într-adevăr o iubită în adevăratul sens al cuvântului - nu am trăit împreună, nu am, știți voi... A fost singura mea experiență cu un tip, și de atunci am avut doar un alt prieten în viața mea - Jay".

Cu bune și cu rele, Beyonce și Jay Z au aniversat anul acesta nunta de aluminiu sau de tinichea. Vă întrebați ce înseamnă asta? Înseamnă că au trecut 10 ani de la fericitul eveniment - desfășurat în secret pe 4 aprilie 2008.