Nimeni nu se poate compara cu Ariana Grande, pe niciun plan. Poate că asta a născut și multe antipatii de-a lungul timpului.

Ariana Grande a reușit de-a lungul anilor să-și creeze o imagine perfectă și inocentă, dar se pare că unele vedete sunt de altă părere. Acestea o critică de ficare dată când au ocazia pentru comportamentul ei de divă.

Mariah Carey​. Ariana Grande a fost numită de presa străină „noua Mariah Carey”, iar din acel moment, s-a iscat o rivalitate între cele două cântărețe. 

Miley Cyrus. Miley Cyrus și Ariana Grande au o relație destul de ciudată. Chiar dacă au colaborat în trecut și au lansat împreună o piesă, între cele două au existat și câteva discuții mai aprinse. Ariana Grande i-a spus, de-a lungul timpului, replici acide lui Miley:„Eram în backstage cu ea și i-am zi ”Cobori cu mine acum și facem o poză împreună, și crede-mă că acesta va fi cel mai bun lucru din viața ta, pentru că doar dacă te asociezi cu mine, vei reuși și tu să pari mai puțin copilă”, a declarat Miley Cyrus.

Chrissy Teigen. Soția lui John Legend a avut întotdeauna o problemă cu stilul Arianei Grande și nu s-a temut să facă public acest lucru:„Îmi place bentița ta cu urechiușe, mă face instant să te urăsc”, a scris Teigen pe Twitter.