La cât de mult timp petrec pe platourile de filmare, unii actori au început să se simtă ca acasă. Mai mult, au început să creadă că decorul le aparține, așa că au plecat cu unele lucruri acasă.

Nu este o misiune tocmai ușoară pentru actori să ia unele lucruri din recuzită deoarece ele rămân la studiourile de filmare. Dar, uneori, ei găsesc o modalitate și iau acasă acele obiecte care i-au impresionat sau care i-au făcut să se simtă într-un anumit fel. I

ată care sunt cele mai surprinzătoare lucruri pe care actorii le-au luat din filmele în care au jucat:

Zac Efron

Zac Efron a vorbit într-un interviu pentru BBC Radio 1 despre lucrurile pe care le-a luat din filmele în care a jucat. A spus că din Baywatch a luat pantalonii scurți, din High School Musical tricoul de basketball, iar din Hairspray, în care a interpretat rolul Link Larkin, o curea. În plus, a mai spus că uneori chiar poartă acea curea.

Robert Downey Jr., cel care a interpretat rolul Iron Man în seria Avengers a luat acasă un „A” destul de masiv. ”Eu îl am”, a spus Robert în timpul unui interviu.

Vanessa Hudgens a dezvăluit într-un interviu pentru Cosmopolitan UK că a luat ca amintire din film colierul pe care l-a primit de la Troy Bolton, jucat de Zac Efron. Însă, ea nu l-a purtat după aceea. ”Mi se pare că trebuie să-l vând pentru un scop caritabil deoarece stă literalmente într-o pungă și va rugini”.

Robert Pattinson, cel care l-a interpretat pe vampirul Edward Cullen în filmele Twilight a luat acasă câteva perechi de lenjerie din film. ”Să fiu sincer, am luat mai multe perechi de lenjerie. Am făcut asta după toate filmele. Au cea mai bună lenjerie și nu am idee de unde o iau. O folosesc în fiecare zi.”

Chris Hemsworth a fost întrebat de Jimmy Kimmel dacă va lua acasă ciocanul lui Thor. Chris a răspuns că a luat ”câțiva … aproximativ cinci.” Când Jimmy Kimmel a întrebat unde îi păstrează pe toți, Chris a spus: ”E unul lângă baie, undeva deasupra șemineului.”

Daniel Radcliffe, actorul care l-a interpretat pe Harry Potter, a spus că a luat acasă două perechi de ochelari, una din primul film, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, iar alta din prima parte din cel de-al șaptelea film, Harry Potter and the Deathly Hallows. „Perechea din primul film este absolut minusculă acum, dar este foarte drăguță”.

Kristen Stewart a spus într-un interviu pentru People din 2012 faptul că a luat mai multe din inelele personajului ei, Bella Swan, din seria de filme Twilight. Actrița a plecat acasă cu inelul primit de personajul ei de la mama ei și cel de logodnă cu diamante cu care Edward a cerut-o în căsătorie. ”Sunt cu adevărat extrem de importante pentru mine. Îmi plac foarte mult”

Chris Evans l-a interpretat pe Ransom Drysdale în Knives Out. El a dezvăluit dacă a luat sau nu obiecte din recuzita personajului: ”Cel mai mult am luat haine, dar am cerut voie înainte, deci nu este un furt”.