Unii artiști sunt atrași de latura politică și de probleme sociale, dar puțini au fost aceia care au făcut tranziția în viața lor personală. Aceștia s-au folosit de charisma lor, de faptul că arată bine şi de popularitatea de care se bucură pentru a începe o viață politică.

Ajutorarea oamenilor și implicarea în cât mai multe acțiuni se spune că este un mod bun de a măsura caracterul unei persoane şi dacă ar fi să analizam artiștii din lista noastră în funcție de eforturile pe care le fac pentru a transforma lumea într-un loc mai bun, am descoperi nişte luptători neobosiți care, în loc să se bucure singuri de succes, vor să aibă grijă de planetă.

Nick Jonas. ”Deși nu am fost atrasă de la început de politică, niciodată să nu spui niciodată. Mi-ar plăcea să candidez pentru poziția de prim ministru. Nick mi-ar plăcea să candideze pentru președinție”, a declarat Chopra. 

Dua Lipa. ”Democrația este mai puternică când vocile tuturor sunt auzite. Asta este cea mai importantă rundă de alegeri a acestei generații și votul tău contează. Parlamentarii lucrează pentru tine, așa că asigură-te că va ieși cineva care te reprezintă. Ne vedem la alegeri, pe 12 decembrie! #VoteazăLabour.”, a scris Dua pe Instagram.”

Kanye West. Kanye West a fost prezent la “Fast Company Innovation Festival” din New York extravagantul cântăreț a declarat, conform Hollywood Reporter, că va candida la președenția SUA. În discursul sau a făcut referire la Martin Luther King și la drepturile persoanelor de culoare.

Beyonce. Deși a fost criticată de multe ori că nu se implică în politică, Beyonce a început să creadă și mai mult în puterile ei. În timpul campanilor electorale, Beyonce a concertat în ajunul alegerilor și și-a exprimat concepțiile despre politică.

Katy Perry.Cred că toți trebuie să luptăm pentru ceva anume. Dacă nu o facem noi, nu o va face nimeni.” Artista a lansat piesa ”Roar” atunci când Hillary Clinton a candidat la președinția S.U.A și a spus că acesta este un cântec de luptă pentru democrație”.

Justin Timberlake. Artistul a susținut-o pe Hillary Clinton în campania ei și a găzduit chiar și o strângere de fonduri în casa lui din Los Angeles.

Lady Gaga. Artista este recunoscută pentru implicarea ei în susținerea comunității LGBTQ, dar nu s-a oprit aici. Gaga a concertat în North Carolina în cadrul campaniei lui Hillary Clinton. 

Cardi B. Rapperița americană și-a exprimat recent dorința de a face parte din guvern printr-un mesaj postat pe Twitter. ”Îmi place ideea de a face parte din guvern, deși nu sunt de acord cu el. M-am convins de asta după ce am văzut documentare despre război. Țările nu au nevoie de arme, ci de oameni.”