Unii artiști își fac tatuaje cu numele iubiților, cu numele animalelor de companie sau... cu numele albumelor pe care le-au lansat.

Unii artiști sunt atât de mândri de albumele lor, că și le-au tatuat, nu cumva să uite cum se numesc. Lady Gaga, Justin Bieber sau Demi Lovato au simțit nevoia să-și imprime pe piele forever titlurile materialelor discografice pe care le-au lansat de-a lungul vremii. 

Uite despre cine este vorba:

Selena Gomez - ”Rare”. Seli a vrut să marcheze succesul albumului ”Rare” și a vrut să se asigure că nu va uita nicioadată această perioadă din viața ei. Artista a apelat la cei de la Bang Bang Tattoo și s-a asigurat că tatuajul va ieși așa cum și l-a imaginat ea.

Dua Lipa - Future Nostalgia. Dua a confirmat că acesta va fi numele albumului după ce le-a arătat fanilor tatuajul. Artista a postat o poza făcută în Paris alături de mesajul "threw a tattoo party at the ritz 🖤”​

Demi Lovato - Warrior. Pe 14 mai 2013 Demi trecea pragul tattoo artistului Bang Bang unde și-a tatuat un vers din piesa ”Warrior”. Artista și-a făcut tatuajul fix în ziua în care a lansat și cel de-al patrulea album din cariera sa, ”Demi”.

Ariana Grande - Honeymoon. Fanii au observat pentru prima dată acest tatuaj în timp ce artista se afla în ”The Honeymoon Tour”. Artista și-a făcut acest tatuaj deoarece a fost foarte încântată de cum a fost primit ”My everything”, primul ei album din carieră de către fani și pentru că pe tracklist se regăsește piesa ”Honeymoon Avenue”.

Justin Bieber - Purpose și Believe. Albumul artistului, ”Believe” l-a inspirat să se tatueze și îl motivează de fiecare dată, Justin spunând de multe ori că este un cuvânt pozitiv. 

 

Lady Gaga - Artpop. Artista și-a făcut acest tatuaj atunci când a lansat cel de-al treilea album din cariera sa. ”Artpop” a fost special pentru Lady Gaga deoarece a marcat revenirea ei pe plan muzical după mai multe luni de absență forțată.

Beyonce - Four (IV). Acest tatuaj are o semnificație aparte pentru Queen B. Atât ea, cât și Jay-Z și-au tatuat cifra 4, fiind ziua în care și-au unit destinele (4 aprilie), dar și numele albumelor pe care le-au lansat după, respectiv Beyonce - 4 și Jay-Z - 4:4.

Halsey - Hopeless Fountain. Artista a decis să își tatueze numele celui de-al doilea album din cariera sa. "Hopeless Fountain Kingdom” a ajuns pe locul 7 într-un top Rolling Stone Magazine al celor mai bune albume din prima jumătate a anului 2017.