Oricât de bine ai crede că le cunoști, unele vedete seamănă atât de mult între ele, încât te vor induce în eroare. Crede-ne, li s-a întâmplat și celor mai apropiați prieteni ai acestora!

Fie că este vorba de o simplă asemănare, fie că sunt ca două picături de apă, unele vedete par a fi surori gemele. Iată cele mai frecvente confuzii de la Hollywood:

Lucy Hale și Selena Gomez. Când a fost confundată cu Selena Gomez, Lucy a scris pe Twitter: „Cineva chiar a fost convins că eu sunt Selena Gomez. Am vrut să scot telefonul și să îl sun pe Justin Bieber”.

Daniel Radcliffe și Elijah Wood. Daniel spunea că „Dacă te vei apropia de Elijah și îl vei întreba dacă el este faimosul hobbit, vei fi dezamăgit.”

Zooey Deschanel și Katy Perry. Katy Perry nu parea prea încântată de confuzia pe care o fac fanii: „Este un pic supărător. Poate că semănăm un pic, dar, în rest, nu avem nimic în comun”.

Prințul Harry și Ed Sheeran. Chiar și actrița Margot Robbie i-a confundat pe cei doi. „Când l-am văzut pe Harry purtînd ochelari, nu mi-a venit să cred că Ed Sheeran era la aceeași petrecere ca și mine!”

Darren Criss și Kit Harington. „De cele mai multe ori, mă oprea lumea să facem poze pentru că ei credeau că sunt Kit. Era trist, dar măcar făceam poze”, declara Darren.

Kim Kardashian și Eva Longoria. Un fan de-al Evei Longoria i-a urat acesteia La mulți ani!, dar a pus o poză cu Kim.

Sarah Hyland și Mila Kunis. Cele două nu au fost deranjate de confuziile pe care le creau și au căzut de acord, din când în când, să ia una locul celeilalte.

Chris Pratt și Chris Evans. Fanii i-au confundat de multe ori pe cei doi, mai ales că ambii fac parte din Universul Marvel.