Multe vedete de la Hollywood au renunțat la studii încă de la vârste fragede pentru a-şi urma pasiunile.

Nu există o rețetă a succesului, iar vedetele de la Hollywood se pare că ştiu asta foarte bine. Au făcut multe sacrificii pentru a ajunge pe culmile succesului, printre care şi abandonatul şcolii. Tu ştii care sunt vedetele care au renunțat la studii? Dacă nu, ți le spunem noi. 

Rihanna 

Avea 16 ani în momentul în care a semnat un contract cu casa de discuri Def Jam şi a părăsit liceul pentru a se dedica lumii artistice. 

 Tom Cruise

Avea în plan să devină preot, dar a hotărât să renunțe la liceu atunci când şi-a dat seama ca adevărata sa menire este actoria.

Jim Carrey

Nu a renunțat la şcoală pentru a-şi urma visul de a deveni actor, ci a fost nevoit să o facă pentru a-şi lua un job, astfel încât să îşi poată susține familia din punct de vedere financiar.

Al Pacino

A urmat cursurile High School of Performing Arts din New York şi avea probleme la mai toate materiile, în afara de limba engleză. Atunci când a realizat că tot ce îşi doreşte este să devină actor, a renunțat la şcoală şi şi-a urmat visul.

Cameron Diaz

A renunțat la liceu pe vremea când avea doar 16 ani, moment în care şi-a început cariera de model. Nu a durat mult până când i s-a oferit un rol, iar în scurt timp a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood.

Leonardo DiCaprio

La vârsta de 16 ani, a hotărât să renunțe la liceu şi a început să studieze gratuit actoria la o şcoala locală.

Jay-Z 

S-a plimbat prin mai multe licee din Brooklyn şi New Jersey până când s-a hotarat să renunțe de tot la studii.

Keanu Reeves

A renunțat la liceu pentru că simțea că locul lui nu este acolo. Avea adesea conflicte atât cu profesorii, cât şi cu directorul liceului, din cauza faptului că punea întotdeauna prea multe întrebări şi nu se mulțumea cu răspunsuri formale.