Kylie Jenner atrage mereu atenție prin ceea ce face, iar relațiile ei nu se abat de la această regulă. Nu sunt multe nume pe lista de cuceriri a miliardarei, dar toate au însemnat ceva pentru aceasta.

Cu siguranță, Travis Scott este numele care îți vine în minte atunci când este vorba de partenerii lui Kylie Jenner. Ei bine, înainte de a-l cunoaște pe rapper, miliardara a mai avut câteva relații, mai mult sau mai puțin serioase. 

Iată câteva dintre ele:

Travis Scott. Deși s-a despărțit de el, Kylie încă îl mai iubește pe tatăl lui Stormi. Cei doi au început să se întâlnească în 2017, după ce Travis a susțin un concert la Coachella.

Tyga. Prima relație serioasă a miliardarei a fost cu Tyga. Relația lor de 3 ani a fost plină de scandaluri. Kylie s-a certat mult timp cu mama lui Tyga, apoi au urmat zvonuri despre o presupusă ceartă. Cei doi s-au cunoscut în 2011, la petrecerea de 16 ani a lui Kendall. Pe atunci, Kylie avea 14 ani, iar Tyga 21.

Jaden Smith. Deși nu au confirmat niciodată relația, cei doi se pare că s-au întâlnit o perioadă bună de timp. Kylie a negat mereu, spunând că fiul lui Will Smith este doar un bun prieten. Se pare că acesta a avut o altă părere atunci când le-a prezentat-o pe Kylie celor mai buni prieteni în 2013.

Cody Simpson. Se pare că înainte de Jaden, a fost Cody Simpson. Actualul iubit al lui Miley Cyrus s-a întâlnit pentru o perioadă scurtă cu miliardara Kylie, iar acum nu ratează nicio ocazie să facă glume pe această temă.