Fetelor, asta e o listă pe care să o prezentați colegilor şi prietenilor sau oricărui bărbat care crede că e mai uşor să fii femeie.

Pentru început, să spunem doar atât: crampe, balonare, PMS, menstruație, epilare. Nu e nevoie de prea multe comentarii, nu-i aşa?

Tocurile sunt sexy, dar nu sunt întotdeauna o plăcere. Probabil au fost inventate de un bărbat.

Dacă umbli singură pe stradă după o anumită oră, e bine să ştii tehnici de autoapărare sau să ai un spray paralizant la îndemână. De parcă geanta ta nu e oricum destul de grea.

LOL! Ce fac fetele când cred că nu le vede nimeni. N-ar recunoaşte niciodată asta

Să arăți bine e de două ori mai greu decât în cazul unui bărbat. Şi durează de (cel puțin) două ori mai mult.

Dacă la 30 de ani nu eşti măritată şi nu ai copii, toată lumea începe să te compătimească. Pe bune? Parcă ai suferi de o boală incurabilă!

Eşti mereu judecată de... alte femei.

De ce e COOL să fii femeie. AVANTAJE de care doar fetele se pot bucura

Ca femeie, probabil vei fi plătită mai puțin decât un bărbat care are acelaşi job ca al tău. Pentru că femeile sunt mai înțelegătoare...

Dacă eşti atrăgătoare, meritele îți vor fi subevaluate. Dacă eşti banală, nimeni nu va sta vreodată să-ți evalueze meritele.

Dacă ai succes, e probabil pentru că eşti femeie şi lumea te-a ajutat mai mult. Nu pentru că ai muncit din greu, renunțând la o mulțime de lucruri pe care ți-ai fi dorit să le faci.

16 Things No One Wants To Tell You About Being A Woman

GALERIE FOTO OMG: AŞA arătau super-modelele VICTORIA'S SECRET în 1979