Actorii sunt plătiți cu sume grele pentru a transmite emoții puternice prin săruturile lor pline de pasiune și romantism. Scopul lor nu este mereu îndeplinit, deoarece aceștia nu stau foarte bine la capitolul săruturi.

Te-ai gândit vreodată câtă muncă se află în spatele unui astfel de moment, aparent perfect? 

Deși sunt extrem de pricepuți atunci când vine vorba de actorie, în materie de săruturi, nu pot spune același lucru. Tom Cruise și Angelina Jolie sunt doar câteva nume care apar pe lista actorilor hollywoodeni care, conform colegilor de platou, sărută foarte prost. 

Robert Pattinson nu a reușit să o impresioneze pe Reese Witherspoon în timp ce filmau Water for Elephants. Aceasta a spus ”Rob este cel mai rece și insensibil actor cu care a trebuit să filmez scene romantice”.

Thandie Newton a fost șocată de sărutul lui Tom Cruise. Aceștia au filmat împreună Mission Impossible, iar Thandie a declarat că ”sărutul cu Tom a fost rece și umed, aș putea zice. Când ajungeam acasă plângeam și calculam de câte ori trebuie să mai fac asta.”

Bradley Cooper și Jennifer Lawrence au filmat Silver Linings Playbook, iar aceasta s-a plâns spunându-i lui Bradley ”ești o persoană care sărută umed. Și nu, nu este un compliment. Este ceva groaznic!”

Angelina Jolie i-a dezamăgit pe partenerii ei de filmare. James McAvoy, partenerul ei din Wanted a declarat că ”da, ne-am sărut de câteva ori. A fost romantic, dar ciudat.”

Sărutul Emmei Watson cu Rupert Grint nu a fost așa cum se așteptau cei doi. Rupert declara că ”o știu pe Emma de când avea 9 ani, iar momentul sărutului a fost ciudat. O vedeam venind din ce în ce mai aproape de mine. Oh, Doamne!”

Virginie Ledoyen nu a fost impresionată de sărutul lui Leonardo DiCaprio din The Beach. ”Nu a avut deloc pasiune. Niciun sentiment în scenele noastre. În scenele pe care le-am filmat sub apă nu mă gândeam decât să nu mă înec. Nu îmi amintesc de sărut.”

Brad Pitt este și el pe această listă. Potrivit lui Kristen Dunst, ”a fost oribil și nu mi-a plăcut. Brad și Tom sunt ca frații mei și scenele în care trebuia să ne sărutăm au fost ciudate.”