Viața de artist implică riscuri pe care nu ai cum să le prevezi, în ciuda tuturor măsurilor de securitate. 

Au trecut doi ani de când Avicii s-a stins din viață. Era tânăr, avea o viață înainte, dar nu a mai avut zile să se bucure de toate acestea. Ca el mai sunt și alții.

Sunt mulți artiști pe care industria muzicală i-a pierdut de tineri de-a lungul timpului, iar pe cei mai iubiți dintre ei i-am adunat aici pentru voi. 

Care a fost preferatul tău?

Juice WRLD a suferit convulsii în timpul raziei de pe aeroportul Midway. Unul dintre agenții federali i-a administrat Narcan după ce iubita cântărețului a spus că acesta ar fi luat Percocet, un analgezic bazat pe opioide. Rapperul s-a trezit, dar nu a fost coerent. Higgins a fost imediat transportat la un centru medical, unde medicii au declarat decesul.

Avicii. Familia suedezului a oferit o declarație publică despre cauza morții muzicianului în care se specifică: „Se lupta cu gânduri despre însemnătate, viață și fericire. Nu mai putea continua în acest fel. A vrut să-și găsească liniștea. Iubitul nostru Tim era un căutător, un suflet artistic care căuta răspunsuri la probleme existențiale”. ​

Mac Miller. La 4 luni după despărțirea de Ariana Grande, din cauza dependenței de droguri, artistul de 26 de ani a fost răpus de o supradoză.

XXXTentacion în vârstă de doar 20 de ani, a murit după ce a fost împuşcat în Florida.

Lil Peep. Potrivit managerului său, Adam Grandmaison, acesta a fost dus la spital, după ce i s-ar fi făcut rău, din cauza unei supradoze.

Tupac Shakur. După ce a fost împușcat de un necunoscut, Tupac a murit la spital, șase zile mai târziu. Criminalul nu a fost prins nici până acum, ceea ce a dat naștere multor teorii conspirative. 

Kurt Cobain. Sinuciderea liderului trupei Nirvana l-a transformat într-un erou care a ajuns să reprezinte mai mult decât probabil și-a imaginat vreodată.