Știi că piesele subiective sunt adresate cuiva, dar te-ai gândit vreodată cui îi sunt dedicate? 

Unele dintre momentele în care artiștii au fost inspirați și au scris piese, care au ajuns să fie cunoscute și iubite de toată lumea, a fost acelea în care au trecut printr-o despărțire sau în care au avut parte de momente mai puțin plăcute, dar care i-au făcut mai puternici.

Avem șapte exemple numai bune de ascultat care te vor uimi. Şi nu, nu este doar despre foşti iubiți. E despre poveşti de viață foarte complexe.

Irina Rimes - Cel mai bun prieten

„Piesa sufletului meu... ❤️ Piesa care încheie trilogia doi și cu care începe o nouă perioadă în parcursul meu muzical. Vă invit să ascultați Cel Mai Bun Prieten și să vă regăsiți în versuri...".

Antonia - În oglindă

"Piesa asta arată tot ceea ce simt pentru Maya. Este despre fiica mea. Îl admir foarte mult pe Denis Roabeș. M-a ascultat la studio, i-am vorbit despre Maya, fetița mea, și despre ceea ce simt și el a transformat totul într-un singur cântec. A reușit să transmită tot ceea ce simt eu prin muzică."

Feli - Omule, deschide ochii

“Abia acum mi-am luat de mână curajul să spun în versuri și muzică tot ce am auzit și simtit la începutul drumului meu în muzică. Îmi doresc ca oamenii să fie atenți la ce strivesc în jurul lor atunci când vorbesc. Eu îmi trăiesc astăzi visul, după fiecare dezamăgire, m-am reconectat la origini și am mers mai departe pe drumul meu”, povesteste Feli.

Edward Sanda - Inimi Pierdute

„E un sentiment special să-ți pui amprenta asupra unei piese, iar Inimi Pierdute se bazează pe lucruri pe care și eu la rândul meu le-am trăit. Sper din suflet să vă placă”, a spus Edward Sanda.

Selena Gomez - Back to you

„Este o piesă foarte specială. Vreau să transmit un mesaj frumos într-o manieră complicată”, a declarat Selena.

Katy Perry - Circle the Drain'

Piesa a fost compusă de Katy pentru fostul ei prieten, Travie McCoy, spunând despre el că era mai interesat de droguri decât de relația lor.

Johas Brothers - Wedding Bells

Piesa a fost scrisă după ce Miley Cyrus, fosta iubită a lui Nick Jonas, a anunțat logodna cu actorul Liam Hemsworth.