Unul dintre lucrurile pe care îl apreciem la Ariana Grande este faptul că mereu pare stăpână pe situație și că joacă după regulile stabilite de ea. Ei bine, lucrurile nu sunt chiar așa.

Să fii vedetă vine la pachet cu scandalurile în care ești implicat fie că vrei, fie că nu vrei. Chiar dacă sunt mulți curioși în jurul Arianei, aceasta are câteva subiecte despre care nu are voie să discute sau anumite lucruri pe care trebuie să le respecte cu tristețe.

Uite despre ce este vorba:

1. Ariana trebuie să aibă mereu grijă la pozițiile în care pozează pe covorul roșu de la evenimente. Artista este deja renumită pentru preferințele de a poza cu partea dreaptă la vedere.

2. Trebuie să pozeze mereu folosind lumina artificială, deoarece lumina naturală îi afectează machiajul. 

3. Chiar dacă este mereu pe drumuri, aceasta trebuie să arate perfect la orice oră și trebuie să aibă grijă la makeup și haine chiar și atunci când este surprinsă de paparazzi.

4. Dacă o poză nu iese cum vrea ea, Ariana pleacă de la ședința foto și nu se mai întoarce, iar staff-ul ei cere ștergerea imediată a pozei.

5. Toată lumea știe că familia este foarte importantă pentru Ariana Grande, iar subiectul morții bunicului este interzis discuției cu presa.

6. Surprinzător sau nu, Ariana nu are voie să discute în turneu despre relațiile trecute, prezente sau viitoare.

7. Ariana trebuie să arate mereu perfect, așa că indiferent de locație sau program, artista trebuie să facă 12.000 de pași pe zi.