Colaborarea anului începe să culeagă laudele. ”Rain on me” de la Lady Gaga și Ariana Grande a ajuns numărul 1 în topul Billboard la doar câteva zile de la lansare.

”Rain on me” face parte de pe albumul"Chromatica", cel de-al șaselea album din cariera lui Lady Gaga.  Aceasta a fost lansat pe 29 mai și are16 melodii, plus trei piese bonus. Albumul mai conține două colaborări cu grupul k-pop Blackpink pentru "Sour Candy", iar prietenul artistei, Elton John apare pe piesa "Sine From Above". 

Uite ce recorduri a bifat Ariana cu această piesă:

1. Este primul artist care are patru piese care au debutat pe primul loc în top (“Thank U, Next”, “7 Rings”, Stuck With U” cu Justin Bieber si “Rain on Me”)

2. Este primul artist care are patru piese care au debutat pe locul 1, dar au și ramas pe locul 1.

3. Este prima artistă care are două piese ce debutează pe locul 1, în mai puțin de o lună (”Rain on me ” și ”Stuck with you”)

4. Este a doua artistă care are mai mult de o piesă ce debutează pe locul 1 într-un an (Înaintea Arianei Grande, singura artistă care a mai reușit acest lucru este Mariah Carey cu piesele “Fantasy” și “One Sweet Day”, alături de Boys ll Men.)

5. Este prima artistă care are piese ce debutează pe locul 1, doi ani consecutiv. (Anul trecut, piesa “7 Rings” a Arianei Grande a intrat direct pe prima pozitie a topului Hot 100, iar acum a repetat acest success de două ori. )

6. Este prima artistă care are piese ce au debutat pe locul 1 în top, trei ani consecutiv (“Thank U, Next” – 2018, “7 Rings” – 2018 și “Stuck With U” cu Justin Bieber și “Rain on Me” cu Lady Gaga )