Toată lumea are impresia că vedetele sunt perfecte. Imaginea lor impecabilă de pe sticlă sau de pe covorul roşu e invidiată de mulți, dar pentru unele staruri realitata e puțin diferită.

Șase dintre ei au nişte defecte pe care mulți le-ar considera ciudate, dar care nu le deranjează absolut deloc pe vedetele în cauză. Dimpotrivă! Și-au acceptat problemele şi le-au transformat în "signature looks".

Kylie Jenner. Miliardara are un deget mai mic decât celelalte și a fost foarte criticată în mediul online. Aceasta a explicat cum s-a întâmplat totul. ”Mi-am rupt degetul mijlociu în școala generală. Nu a fost nimic de făcut în cazul acesta. Un deget rupt trebuie lăsat să se vindece așa cum vrea el”.

Harry Styles. În anul 2012, membrul trupei One Direction a dezvăluit că are nu două, așa cum este normal, ci 4 mameloane!

Mila Kunis. Frumoasa actriță are un ochi verde și unul caprui. Mila Kunis a dezvăluit în 2011 că nu a vazut deloc cu unul dintre ochi din pricina unei inflamații a irisului.

Joaquin Phoenix. Actorul s-a născut cu o cicatrice pe buze.

Gerard Butler este unul din cei mai doriți bărbați de pe Planetă, dar nici el nu e perfecțiunea întruchipată. Actorul a observat la un moment dat că urechea stângă este ceva mai depărtată de cap decât cea dreaptă.

Ashton Kutcher nu e nici el perfect. Actorul are două din degetele de la picioare lipite.