Vedete știu că dacă vor ca fanii să le fie mereu aproape, din când în când trebuie să dea share cu aceștia și subiectelor care sunt considerate de către unii tabu.

Chiar dacă ar putea să atragă critici, vedetele nu ezită să își dezvăluie cele mai ascunse secrete. Unele dintre vedete au recunoscut fără niciun fel de problemă că sunt atrase și de persoane care au același sex cu ele, în timp ce unele au vorbit deschis cu fanii despre viața lor sexuală și despre cât de bine se înțeleg cu partenerii.

Kylie Jenner

„Acest lucru îmi amintește că maternitatea și sexualitatea pot coexista și, doar pentru că ești mândră de sexualitatea ta, nu înseamnă că ți-ai pierdut valorile sau nu ești o mamă bună. Poți fi sexy, dar și o mamă grozavă.”

Kim Kardashian

”Mă simt destul de inconfortabil să vorbesc despre sex și sunt conservatoare când vine vorba de asta. Pot să fiu complet dezbrăcată în fața a 50 de persoane pentru o ședință foto, dar în intimitate sunt timidă și nesigură. Cu siguranță am două personalități complet diferite. Cred că, de când am devenit mamă, sunt mult mai încrezătoare să mă arăt și în ipostaze mai sexy.”

Demi Lovato

”Există o judecată asupra femeilor care au relații intime ocazionale. Eu cred că este vorba despre corpul meu și alegerea mea, și este captivant să ai o conexiune cu o persoană. Este distractiv.”

Joe Jonas

”Simt că sunt liber să vorbesc despre asta și da, toată lumea ar trebui să încerce ceva nou în dormitor. Cu siguranță este distractiv atunci când aduci un bici, piele și orice altceva pentru a intra în acea atmosferă de BDSM.”

Justin Bieber

”Depinde de persoana cu care sunt în acea zi. Când sunt cu soția mea, noi.. cred că puteți ghici ce facem. Este destul de nebunesc.. cam asta facem noi. Ne place să ne uităm la filme pe Netflix și să ne relaxăm.”

 Miley Cyrus

”Avem o viață obișnuită. De asta există FaceTime, pentru Cybersex.”