Cei mai înfocați fani ai seriei Game Of Thrones așteaptă cu sufletul la gură lansarea celui de-al 8-lea sezon al serialului. Mai este mai bine de un an până atunci, și deja au apărut spoilere majore după imagini surprinse de fani, la filmări.

Deși lansarea e programată pentru primăvara lui 2019, filmările au început încă din octombrie. Sezonul 8 din Game Of Thrones îi va lua prin surprindere și pe cei mai înfocați fani. Directorul de programe al HBO a anunțat că echipa de filmare pregătește finaluri alternative pentru serial, astfel încât nimeni să nu-și dea seama ce urmează. 

AVEM DATA! Când apare sezonul 8 din Game Of Thrones?

De câteva zile, mai mulți utilizatori de Twitter au postat filmări și imagini surprinse în Irlanda de Nord, chiar în timpul filmărilor. Spre nemulțumirea fanilor, Winterfell apare cuprins de flăcări. De asemenea, cel puțin 200 de figuranți ar fi participat la filmările unei „bătălii de proporții”.

Fanii care au văzut imaginile cred că Winterfell va fi complet distrus în sezonul 8, însă rămâne de văzut dacă se va întâmpla așa. Producătorii au anunțat că vor filma mai mult variante de final, pentru a evita speculațiile și spoiler-ele de pe internet și spun ei că sezonul 8 din Game Of Thrones îi va lua prin surprindere și pe cei mai înfocați fani.