Te gândești să-ți faci un tatuaj sau mai multe și nu știi de unde să începi? Te poți inspira de la artiștii tăi preferați. Spre exemplu, Alina Eremia are deja 5 tatuaje și nu se gândește să se oprească aici!

Artista a povestit că întotdeauna i-au atras atenția tatuajele finuțe, realizate şi poziționate cu bun gust. Totul a început odată cu single-ul "A fost o nebunie".

OMG! Randi a dezvăluit ce meserie și-ar fi dorit să aibă dacă nu se apuca de cântat

"Îmi aduc aminte orele petrecute în dubă în drum spre concerte când ascultam pe repeat linia melodică a piesei şi încercăm să născocesc un text care să spună o poveste. Căutând subiectul perfect care să vină în prelungirea liniei melodice, mi-am dat seama că iubirea este cea mai universală, cea mai discutată temă. Astfel, primul tatuaj, bătut la sfârşitul verii din 2015, este o inimă în interiorul căreia se află semnul infinitului. "Love is infinite". ".

 

 

Pentru tine! 🥀 #1martie

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremiaoficial) on

Cel de-al doilea tatuaj a urmat în scurt timp. Este o inscripție din greacă veche care se traduce: Dumnezeu este mai presus decât bucuriile sau greutățile vieții.

 

 Alina Eremia mai are un tatuaj și pe încheietura celeilalte mâini.

 

 

When I'm with you, all I get is wild thoughts💋

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremiaoficial) pe

Al patrulea tatuaj: triunghiul care este atribuit semnului de foc, iar cincilea îl are pe deget. "De mică sunt pasionată de astrologie. Mi-am desenat un triunghi care reprezintă un semn de foc, pentru că sunt Săgetătoare. L-am făcut pe mână, simetric cu inima", a povestit Alina Eremia. Tot ea a mai spus: "Fă-ți un tatuaj dacă simți că acest lucru te-ar întregi, nu pentru că este o modă sau "dă bine"."

 

Taking over @unica_romania 🙏🙏🙏

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremiaoficial) on

 

 

Waiting for tomorrow👀 #newsingle #doarnoi

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremiaoficial) on