Chiar dacă pare că duc o viață perfectă şi lipsită de griji, nici viața vedetelor de pe covorul roşu nu este atât de roz precum pare, multe dintre ele confruntându-se cu boli cronice. 

Dincolo de meseriile care le țin sub lumina reflectoarelor, vedetele sunt, evident, persoane ca oricare altele. Cu afecțiuni grave, multe dintre ele incurabile, celebritățile au decis să vorbească despre problemele lor și să tragă un semnal de alarmă pentru a-i inspira pe fanii aflați în aceeași situație să capete curaj și să nu se lase înfrânți de greutăți.

Selena Gomez - lupus. Lupusul eritematos sistemic (LES) este o boală autoimună cronică, care poate afecta diferite organe ale corpului, în special pielea, articulațiile, sângele, rinichii și sistemul nervos central

Kim Kardashian - lupus. Lupusul eritematos sistemic (LES) este o boală autoimună cronică, care poate afecta diferite organe ale corpului, în special pielea, articulațiile, sângele, rinichii și sistemul nervos central

Sia - disfuncționalitate a tiroidei. 

Kanye West - bipolaritate

Pamela Anderson - Hepatita C

Gigi Hadid - boala Hashimoto, care afectează tiroida

Bella Hadid - boala Lyme. Boala Lyme este produsă de bacteria Borrelia burgdorferi şi poate fi transmisă la om prin muşcătura unei căpuşe infectate.

Lil Wayne - epilepsie

Mariah Carey- tulburare bipolară

Lady Gaga - fibromialgie. Fibromialgia este o suferința non-inflamatorie care constă în durere cronică, difuz răspândită în tot corpul.