Body shaming a fost numit fenomenul, din ce în ce mai des întâlnit, prin care oamenii simpli, sau vedete cunoscute, sunt criticați pentru că sunt prea „slabi” sau prea „grasi” în viziunea unora sau a altora.  

Când vine vorba despre vedete ne imaginăm că sunt întotdeuna fericite, mai ales când vine vorba despre corpul lor. Cu toate că unele dintre ele chiar sunt în prezent, multe nu și-au iubit din totdeuna corpul.

Mariah Carey a fost victima comentarilor răutacioase. Unul dintre fanii acesteia a comentat la un videoclip că a fost lansat ”20 bodies ago” în loc de ”20 years ago”

Jason Momoa a fost criticat pentru că nu și-a păstrat silueta pe care o avea în timpul filmărilor pentru ”Aquaman”

Beyonce a fost fat-shamed pe Twitter de către persoanele care au criticat-o pentru că a luat câteva kilograme în plus

Lady Gaga a fost body shamed după performanța de la Super Bowl din 2017

Emma Stone a auzit atâtea replici răutăcioase, de la ”Mai mănâncă și tu ceva” până la ”Pari cam bolnavă”

Leonardo DiCaprio nu a scăpat nici el de hateri. După ce a fost în vacanță și a renunțat la tricou, fanii au început să îi spună că are un corp de ”tătic”

Demi Lovato a fost criticată de multe ori, însă artista este mândră de formele ei și nu se lasă influențată de criticile răurăcioase

Atunci când și-a început cariera și dansa, multe persoane i-au spus lui Jennifer Lopez că ar fi cazul să slabească

Kim Kardashian a fost de mult ori body shamed, mai ales după ce a născut, însă este foarte mândră de felul în care arată

Selena Gomez a fost criticată de multe ori și a decis să lămurească întreaga problemă pe Instagram

Fanii lui Jennifer Aniston au crezut mult timp că aceasta este însărcinată, iar când au aflat adevărul au început să o critice pentru că nu are grijă de modul în care arată

Khloe Kardashian. ”Să fiu comparată cu surorile mele era ceva cu care eram obișnuită. Am început să spun că sunt sora grasă, dar amuzantă. Aproape că am lăsat asta să îmi conducă viața. De fapt nu eram grasă, nu eram obeză. Dar nu am vrut ca societatea să mă facă să cred că sunt.”

Ashley Graham celebrul model renumit pentru formele sale a fost numt de multe ori ”orașul celulitei”

Gigi Hadid a fost criticată pentru fluctuațile de greutate, faniii uitând că suferă de boala Hashimoto

Chrissy Teigen. ”Eram genul de persoană care se cântărea de 3 ori pe zi înainte să nasc. Știam cât câtăresc la ora 8, știam cât trebuie să am la ora 13 și știam cât trebuie să am la ora 20”. 

Kendall Jenner. ”Încerc să mă îngraș, dar nu se întâmplă. Ce nu înțeleg oamenii este că a-i spune cuiva că e prea slab e același lucru cu a-i spune că e prea gras. Nu e un sentiment plăcut.”