Selena Gomez, Jennifer Lopez şi Shakira sunt mieZU pe Instagram. Dacă Selena Gomez e vedeta cu cel mai mare număr de admiratori pe rețeaua de socializare, şi celelalte două cântărețe au reuşit să rupă norma la like-uri în 2016.

One Direction şi Adele domină topul celor mai bine plătiți europeni | Forbes

Cea mai apreciată fotografie a anului rămâne cea a Selenei Gomez, în care apare sorbind dintr-o sticlă de Coca Cola, alături de mesajul ”Când versurile tale se află pe sticlă” - imaginea publicată în urmă cu şase luni a adunat 6,1 milioane de aprecieri.

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

O fotografie postată de Selena Gomez (@selenagomez) pe

Jennifer Lopez ocupă locul 2 în clasamentul anunțat de billboard.com, cu cel mai sexi selfie de pe Instagram în ultimul an. Cu hashtagul #loveyourselffirst, cântăreața a determinat 1,5 milioane de fani să îi dea like.

#loveyourselffirst #feelingempowered👑 #healthybodyhealthymind

O fotografie postată de Jennifer Lopez (@jlo) pe

Pe locul 3 se află Shakira, cu 1,3 milioane de aprecieri pentru o fotografie publicată luna trecută, în care apare alături de soțul său, fotbalistul Gerard Piqué, şi cei doi fii ai lor.

Urmează în topul like-urilor pentru o singură fotografie Columbianul Maluma, Ricky Martin, Enrique Iglesias şi Nicky Jam, colaborator al lui Enrique Iglesias.