Credem că viața lor e perfectă, pentru că fac ceea ce le place și câștigă o grămadă de bani din asta. Dar nu știm ce drame ascund starurile noastre preferate. Bolile psihice nu iartă pe nimeni, iar celebritățile știu asta cel mai bine. 

TOP 10 super-staruri care suferă de boli grave

Jim Carrey se luptă, de câțiva ani, cu depresia. În spatele rolurilor care te fac să râzi cu lacrimi, se ascunde un om introvertit, depresiv și care se simte singur. Afecțiunea a fost mai accentuată între 2008 și 2012, dar acum Jim face tot posibilul s-o țină în frâu.

Bill Cosby suferă de ”somnofilie”, cunoscută și ca Sindromul Frumoasa Adormită. Afecțiunea face ca actorul să fie atras sexual de persoane inconștiente. Acesta poate fi motivul pentru care Cosby a drogat și violat mai multe femei. Pacienții nu recunosc că au o problemă și refuză tratamentul.

Joe Pantoliano, cunoscut pentru rolurile din ”Matrix” sau ”Clanul Soprano” a recunoscut într-un interviu că suferă de depresie. Actorul ia medicamente și încearcă să țină boala în frâu. 

Justin Timberlake suferă de ADHD și OCD (Obsessive Compulsive Disorder). Oamenii cu ADHD sunt, de obicei, foarte inteligenți, dar au probleme de atenție și concentrare. Cei care suferă de OCD au gânduri care-i obsedează. De exemplu, dacă le e teamă de microbi, se vor spăla pe mâini exagerat de des.