Unii artiști debutează direct în topuri. Cel mai greu este să se mențină apoi acolo și să demonstreze constant că merită și că nu a fost doar o întâmplare combinată cu puțin noroc. 

Ei au reușit și sunt în continuare sus. Sunt din ce în ce mai buni și mai inspirați. Astăzi vorbim despre cântăreții care au intrat în forță pe piața muzicală din România și s-au menținut acolo sus.

Irina Rimes - a venit din Republica Moldova să-și urmeze visul de a face muzică. A dat lovitura cu prima piesă, ”Visele”, care a ajuns să fie tradusă și în franceză. De acolo, au urmat hituri pe bandă rulantă, compuse de Irina pentru ea și pentru alți artiști.

The Motans - tot de peste Prut a venit și Denis. Băiatul romantic, timid, cu o chitară, a lăsat job-ul în marketing pe care îl avea, pentru că a simți că trebuie să facă muzică. ”Vara cu Jimi Hendrix, toamna cu Miles Davis”, ”Versus” se bucură acum de aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube. 

Băieții de la Blacklist au apărut de nicăieri și au debutat direct cu un featuring cu Carla's Dreams. ”Tequila” a adunat peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube în două luni și a intrat pe radio.

”California” a fost genul acela de piesă despre care nimeni n-a crezut la început că e cântată de un artist român. Mario Joy a dat lovitura din prima, pentru că hitul lansat în 2016 i-a adus lui Mario Joy un contract cu cea mai mare casă de discuri din lume: Universal Music.

Vara anului 2013. Nu știm ce ”Memories” ai tu de atunci, dar noi ne aducem aminte de piesa care a cucerit topurile în vara aceea. O puștoaică cu accent american și codițe împletite, care se prezenta Nicole Cherry, dădea lovitura. Nici nu împlinise 15 ani și nimeni nu a crezut la început că este româncă.