Justin Bieber continuă să își surprindă fanii în fel și fel de moduri. Fie adoptă o atitudine nouă, asezonată frumos, la un nou stil vestimentar, fie se îmbrâncește cu paparazzi, fie... apare neanunțat la petreceri. Fanii au fost suprinși de mai multe ori să se afle în preajma lui Bieber, fără să își dea seama. Iată cinci din cele mai spectaculoase apariții neanunțate ale cântărețului.

Într-un restaurant plin de oameni, Bieber și prietenul lui Cody Simpson au hotărât să surprindă lumea. Și au reușit, fără îndoială!

Într-un bar din Indiana, Justin a vrut să își etaleze și calitățile de... toboșar. Pentru asta, cântărețul s-a infiltrat într-o trupă locală și a încercat să stea ascuns, profitând de faptul că avea glugă, la hanorac. Fanii, însă, l-au recunoscut imediat.

Tot o surpriză de proporții, pentru fani, a fost atunci când după un concert, Bieber a început să cânte versurile piesei "Lose Yourself” a lui Eminem. Surpriza, însă, nu a fost, neaparat, că o face, ci cât de bine o face.

Și ultimul, dar nu în cele din urmă, apariția lui Bieber în concertul lui Tyga, a fost, pentru mulți, o supriză de proporții. Cu toții știau că albumul lui Tyga conține mai multe piese realizate împreună cu Bieber, dar nimeni nu a știut de invitația sa în concert.