Știi vorba aia cu ”mâța blândă zgârie rău”? Ei bine, se aplică perfect și în cazul celebrităților. Multe dintre ele dau pe-afară de răutate și invidie, chiar dacă nu ar recunoaște nici în ruptul capului. Avem destul exemple de rivalități, dar și de răutate gratuită.

14 cele mai reuşite statui de ceară ale vedetelor. Nici nu te prinzi care e originalul!

Taylor Swift - pe cât de simpatică, pe atât de rea. Fosta ei bună prietenă, Katy Perry, a povestit că nu și-a putut da seama niciodată dacă Tay-Tay era sinceră sau nu. De multe ori, arunca replici pline de venin, gratuit, doar pentru că așa e stilul ei. Bad, bad, Tay-Tay.

Ariana Grande - sunt mai mulți cei care nu o suportă decât cei care o acceptă. Toată lumea spune că Ariana are cam multe figuri și ”vedetisme” în cap pentru vârsta și experiența ei. N-ar strica să fie mai modestă.

Christina Aguilera - a aflat pe propria piele că... roata se întoarce. După ce a făcut ani la rând mișto de Kelly Osbourne, din cauză că era mai plinuță, Aguilera s-a îngrășat și ea. ”Acum știi cum e”, i-a transmis Kelly într-un interviu.

Gwyneth Paltrow e o adevărată persona non grata. A avut tupeul să spună că viața ei e mai grea decât a oamenilor cu joburi obișnuite. Angelina Jolie a ținut să-i dea peste nas, subtil, spunând că majoritatea femeilor nu au norocul pe care îl au vedetele.

Meghan Markle - tabloidele britanice i-au dat porecla de ”Duchess Difficult”, din cauză că este foarte exigentă și e foarte dificil să lucrezi cu ea. Mai mulți angajați ai casei regale și-au dat demisia din cauza caracterului dificil al ducesei. Presa scrie că ar fi făcut-o să plângă chiar și pe cumnata ei, Kate Middleton, în timpul pregătirilor pentru nuntă.