Au averi de milioane de dolari, dar țin cont de fiecare bănuț. Unele vedete sunt renumite pentru zgârcenia de care dau dovadă. Celebritățile își plătesc prost angajații, nu lasă bacșiș și au pretenția să primească totul gratis. 

 

Britney Spears a intrat de multe ori în vizorul ziariștilor, care au dezvăluit că vedeta ”uită” să plătească pe unde merge.

Jennifer Lopez suferă și ea de ”amnezie” când vine vorba de plătit anumite servicii. Mai mult, oamenii care au lucrat pentru ea au povestit că plătește prost și au poreclit-o ”Pay Low” în loc de J. Lo.

Justin Timberlake a avut un restaurant, iar unul dintre foștii angajați a dezvăluit că Justin nu le oferea nici măcar salariul minim pe economie.

Kate Hudson e mereu strălucitoare pe covorul roșu, dar nu dă banii pe ținutele le care le poartă, ci le împrumută de la designeri.

Owen Wilson a format un cuplu, la un moment dat, cu Kate Hudson. Actorul a dat o petrecere pentru iubita lui, dar când a venit nota de plată, s-a făcut că plouă!

Madonna își plătește prost angajații și nici vorbă de prime sau bonusuri! Cei care lucrează pentru ea ar trebui să se mulțumească cu privilegiul de a fi în preajma ei.

Dwayne Johnson a chemat de acasă angajații unui restaurant pentru a-i servi pe el și pe prietenii lui. Pentru tot deranjul creat, ”The Rock” a lăsat bacșiș 5 dolari.

Evangeline Lilly, la filmările pentru ”Lost”, nu a lăsat pe nimeni să-i parcheze mașina, pentru a nu fi nevoită să lase bacșiș.