Rihanna a adunat ceva experiență la capitolul dragoste și a avut câteva relații de notorietate. Unele s-au încheiat prost, dar altele au lăsat loc de revenire. Unele relații au fost oficiale, altele aventuri pe care cântăreața nu le-a confirmat niciodată. 

Cu cine ți se pare că s-a potrivit cel mai bine Riri?

Chris Brown - au trecut mai bine de 10 ani de când au fost împreună. Relația lor a fost foarte mediatizată atunci, mai ales că s-au despărțit cu scântei. Chris Brown a bătut-o, iar Riri a vorbit deschis despre abuzurile din relație. 

Shia LaBoeuf - nu știm cât de adevărat e, dar actorul s-a lăudat în 2009 că a fost la o întâlnire cu Rihanna.

Ashton Kutcher - se întâmpla în 2012. Daily Mail scria atunci că Riri și actorul au avut o relație de două luni. 

J.R. Smith - tot în 2012, Riri a avut o relație amoroasă cu jucătorul de baschet. Se pare că el era foarte gelos că ea îl admira pe LeBron James. #BadBlood

Leonardo DiCaprio - în 2015, Riri și DiCaprio s-au apropiat suspect de mult într-un club din Paris. Suficient cât să le dea apă la moară jurnaliștilor. Dar să nu uităm că nu iese fum fără foc, nu-i așa?

Travis Scott - înainte ca el să fie cu Kylie Jenner, rapper-ul a format un cuplu cu Rihanna. Nu a fost ceva serios, s-a întâmplat în 2015, în timpul New York Fashion Week. 

Karim Benzema - cei doi au fost împreună în 2015. Relația nu a mers pentru că, spun gurile rele, Riri încă se mai gândea la Chris Brown. 

Drake - zvonurile despre ei doi au apărut cu mult înainte ca relația să fie oficială. Drake a recunoscut că o iubește de ani de zile și i-a declarat dragostea public, în 2016, la gala VMA. Și-au făcut și tatuaje identice, dar totul a durat doar câteva luni.

Hassan Jameel - Riri și milionarul arab au fost destul de discreți în privința relației. După un an de iubire, presa a scris că s-au despărțit. Apoi, au fost văzuți împreună la plajă în Mexic.