Super-starurile cred uneori că totul li se cuvine și au pretenții exagerate. Pentru a le face pe plac, organizatorii de evenimente trebuie uneori să facă imposibilul. Asta ca să mai vorbim despre cât costă extravaganțele lor.

Ce să-i faci, a fi celebru e treabă importantă. Dar nu e treaba lor… căci asistenții pe care îi au tot timpul în preajmă au rolul de-a le satisface o bună parte din dorințe. Pretenții, fițe sau doar încăpățânare este clar că cele mai multe dintre ele sunt absurde.

Rihanna. Nu este deloc modestă atunci când vine vorba de condițiile din spatele scenei. Astfel, înainte de semna un contract pentru susținerea unui concert, Rihanna a avut următoarele dorințe: cabina să fie plină cu flori și lumânări parfumate, iar în mijlocul ei să existe o canapea albă. De asemenea, din încăpere să nu lipsească un tonomat de junk-food!

Beyonce. Queen B nu suportă sunetul aspiratorului și este foarte tăioasă cu subordonații ei.

Justin Bieber vrea să fie transportat cu un Rolls Royce și să aibă avion privat și elicopter „la scară". Biebs vrea masă de ping-pong, o mașină de spălat și un uscător, o canapea și o masă de masaj pentru a se asigura că este relaxat înainte de spectacole. În ceea ce privește cazarea, echipa lui Justin nu va avea doar unul, ci două hoteluri de 5 stele rezervate, în scopuri de siguranță, iar Justin va avea trei etaje și un lift doar pentru el. În interiorul camerei cere garoafe purpurii, un sicriu indian de yoga și uleiuri esențiale. 

Nicki Minaj. Artista le cere mereu fotografilor să îi facă poze în care să arate perfect, iar dacă nu îi plac, îi pune să le șteargă.

Mariah Carey. Are nevoie un valet special! Artista a cerut într-un contract pentru un recital prezența unui valet special care să o însoțească peste tot și care să-i arunce guma de mestecat de cate ori era necesar. Printre cerințele speciale s-au mai numărat și o sticlă din cea mai scumpă șampanie din lume, un serviciu de ceai din cel mai fin portelan, un purificator de aer, un cățelus și mai multi pisoi.

Lady Gaga. Lady Gaga nu poate să trăiască fără smoothie-uri. Nu vorbim aici de nicio extravaganță, însă, cu toate astea, a fost catalogată drept  „o persoană extrem de dificilă” de către angajații săi. În timpul filmărilor pentru videoclipuri, aceștia au mărturisit că nici măcar nu aveau voie să îi vorbească divei!

Madonna. Niciun concert fără… 200 de persoane în jurul ei! Astfel, anturajul Madonnei este format din 30 de gărzi de corp, un instructor de yoga, un curățător chimic și mai mulți bucătari. În plus, cabina ei trebuie dotată cu 20 de linii telefonice internaționale, crini și trandafiri albi și roz, ale căror tulpini trebuie tăiate exact la 6 centimetri!

Jennifer Lopez. J Lo a cerut un avion privat, un hotel întreg pentru armata sa de stiliști și de asistenți, numai alimente de culoare albă, iar cafeaua trebuia amestecată în sensul invers acelor de ceasornic.

Justin Timberlake are nevoie, peste tot pe unde merge, de un etaj întreg de hotel închiriat numai pentru el, sală de fitness privată, consolă și jocuri video. De asemenea, toate lucrurile cu care intră în contact trebuie să fie dezinfectate.