Oricât de grozavă ar părea viața de vedetă, nu este totul așa simplu când ești faimos și bogat. Chiar și cele mai cunoscute celebrități au avut momente în viață în care și-au dorit să schimbe ceva ce au zis sau au făcut. Și se pare că au câteva regrete.

Chiar dacă afișează mereu zâmbete pe covorul roșu și la evenimentele la care sunt prezente, vedetele nu au o viață roz așa cum ai fi tentat să crezi. Au făcut lucruri în viață pe care le regretă sau pe care, dacă ar avea ocazia nu le-ar mai repeta.

Uite despre cine este vorba:

Britney Spears. Cel mai mult artista regretă momentul în care a fost de acord să filmeze show-ul ”Britney & Kevin: Chaotic” împreună cu fostul ei iubit Kevin Federline. ”Nu aș mai face asta niciodată. A fost foarte rău”, a spus Britney.

Oricât de ciudat ar părea, Kim Kardashian regretă cel mai mult ziua în care s-a logodit cu Kanye West. Cel mai mare regret în ceea ce privește pozele de nuntă este acela că atunci când a arătat inelul avea unghile scurte și nu lungi, așa cum și-a dorit.

Deși este una dintre cele mai faimoase femei din lume, Oprah Winfrey are și ea regrete. ”Cel mai mare regret este atunci când realizezi că irosești timpul și îți faci griji pentru lucruri care nu contează.”

Kanye West a dezvăluit că regretul lui cel mai mare este că nu a avut mai multe scene de nuditate în videoclipul ”Bound 2”, un featuring cu Kim Kardashian. 

Jennifer Garner regretă mariajul cu Scott Foley. Aceasta s-a căsătorit în anul 2000 și crede că a fost prea devreme.

Justin Timberlake regretă momentul de la Super Bowl pe care l-a avut alături de Janet Jackson.

Charlie Sheen, celebrul actor din serialul de comedie ”Doi bărbați și jumătate” regretă faptul că nu a păstrat legătura cu niciunul dintre colegii lui de pe platoul de filmare.

Deși a trecut mult timp de când a divorțat de Tom Cruise, Nicole Kidman încă mai regretă mariajul cu acesta și îl consideră una dintre cele mai mari greseli ale sale.

Usher regretă faptul că nu a petrecut mai mult timp alături de tatăl lui înainte ca acesta să moară.