Artiștii se fac cunoscuți prin hiturile pe care le lansează și prin stilul pe care și-l creează. Aceștia nu păstrează talentul doar pentru ei, ci și-l valorifică la maxim, compunând piese pentru alți colegi de-ai lor. Așa au luat naștere unele dintre cele mai cunoscute hituri.

Partea de compunere a unei piese este baza muzicii, iar artiștii știu asta foarte bine. Unii artiști au capacitatea de a cânta la orice intrument, de la pian până la chitară, alții au inspirație și tot ceea ce compun devine hit.

Ei sunt cei care au transformat rândurile de pe foaie în mega piese:

Jessie J a compus pentru ea hituri precum ”Domino” și ”Price tag”, însă i-a ajutat și pe alții. Artista a compus ”Party in the U.S.A” pentru Miley Cyrus, care a fost primul hit al actriței care trecuse în tabăra artiștilor.

Usher a revenit, indirect, în lumina reflectoarelor după ce a compus ”Let me love you” pentru Mario, dar nu s-a oprit aici. Și-a pus semnătura și pe hiturile Rihannei ”Take a Bow,”Hate That I Love You,” și “Unfaithful, dar și pe cel al lui Beyonce, ”Irreplaceable”.

Sia, artista care i-a uimit pe toți cu vocea ei inconfundabilă a compus ”Pretty hurts” de la Beyonce, ”Perfume” pentru Britney Spears și mega hitul ”Diamonds” pentru Rihanna.

Stilul lui Ed Sheeran este inconfundabil. Artistul și-a pus amprenta pe hitul cântat de Justin Bieber, ”Love yourself”.

Se știe deja că Pharrell Williams este un producător și un compozitor excelent. Aceasta a scris hitul ”Havana” pentru Camila Cabello, ”Hot in here” pentru Nelly, ”I am a slave 4you” pentru Britney Spears și ”Milkshake” pentru Kelis.

Bebe Rexha era deja faimoasă înainte de a-și lansa propriile albume. Artista a compus ”Like a champion” pentru Selena Gomez, dar probabil cea mai mare realizare a sa este hitul ”Monster” compus pentru Eminem și Rihanna, care a fost numărul 1 în Billboard Top 100 și a câștigat și un premiu Grammy.

Autoarea piesei ”Issues”, Julia Michaels a scris piesele “Hands to Myself” pentru Selena Gomez, “Sorry” pentru Justin Bieber, “Close” pentru Nick Jonas și “Used To Love You” pentru Gwen Stefani. Julia a compus și piesa ”Lose you to love me” de la Selena Gomez, piesă care a ajuns pe prima poziție a topului Billboard 100.