Ariana Grande se poate lăuda că a avut o grămadă de relații. I-a plăcut să iubească și să fie iubită și s-a afișat de-a lungul timpului la brațul unor nume celebre, precum Big Sean sau Pete Davidson.

Ariana Grande spune că a avut câte ceva de învățat din toate relațiile prin care a trecut, astfel că le-a dedicat foștilor iubiți și o melodie: "Thank You, Next". În 2018, Ari a fost la un pas să ajungă în fața altarului după ce s-a logodit cu comediantul Pete Davidson. S-au despărțit la doar câteva luni, artista fiind devastată de moartea unui ex, Mac Miller.

Lângă cine i-a stat mai bine? Te lăsăm pe tine să decizi!

Pete Davidson

După ce s-au iubit intens și i-au uimit pe toți cu rapiditatea cu care au ajuns la logodnă după doar cateva luni de relatie, Ariana și Pete au hotărât să-și anuleze logodna și să pună capăt relației amoroase.

Nathan Sykes

O relație pe care Ariana a confirmat-o pe Twitter, dar care a durat doar câteva luni din cauza programului prea încărcat al amândurora.

Big Sean

La câteva luni după ce cei doi au urcat împreună pe scenă, Grande și Big Sean au început o relație, în octombrie 2004, și s-au despărțit în aprilie 2015.

Mac Miller

În septembrie 2016, artista a făcut publică relația cu rapperul Mac Miller printr-o postare pe Instagram. 

Jai Brooks

Grande și starul Youtube australian Jai Brooks au început să se întâlnească în 2012, iar doi ani mai târziu, după numeroase zvonuri privind infidelitatea Arianei, cei doi s-au despărțit.

Ricky Alvarez

Ariana nu a recunoscut niciodată că a fost cu Alvarez, dar presa a scris că relația lor a durat un an.

Avan Jogia

Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat relația, fanii au speculat în urma unui sărut al celor doi pe micul ecran.