Deși ai fi tentat să crezi că viața de vedetă îți impune un stil opulent și luxos, există și câteva excepții.

Unele celebrități preferă un mod de viață modest, în ciuda faptului că au milioane în conturi. Tot ele sunt cele care cheltuie sume impunătoare pentru binefacere și diverse proiecte de caritate.

Keira Knightley

Keira și-a stabilit o limită financiară lunară, iar dacă vine vorba să cumpere ceva ce ar depăși această limită, ea se gândește foarte bine dacă într-adevăr are nevoie de acel lucru. Actrița spune că viața luxoasă nu i se potrivește.

Angelina Jolie

Încă în anul 2001 Jolie a văzut cu ochii săi condițiile grave în care locuiesc oamenii din Cambodgia și de atunci ea participă activ în acțiunile de ajutor umanitar. În anul 2013, actrița a primit un Oscar umanitar pentru meritele sale.

Reese Witherspoon

Lui Reese nu-i place să-și răsfețe copiii, de aceea ea le cumpără doar strictul necesar. De asemenea ea participă la acțiunile de colectare de haine și jucării pentru copiii fără adăpost din SUA și Canada.

Keanu Reeves

Actorul nu are case grandioase și folosește transportul public. 90% din banii câștigați pentru rolul din Matrix (circa 80 milioane $), Reeves i-a împărțit colegilor de platou, căci a considerat că ei au luat prea puțini bani pentru munca depusă. Actorul a întemeiat un fond de luptă contra bolilor oncologice și a refuzat categoric să îl numească în cinstea sa.

Sarah Jessica Parker

Actrița face economii și îi învață și pe copiii săi să facă la fel. Parker este un client permanent al magazinelor second-hand.

Leonardo di Caprio

Actorul a înțeles destul de repede că bogăția nu îl poate face fericit. Deja în 1998 el a creat fondul Leonardo DiCaprio Foundation. Astăzi el se preocupă de problemele ecologiei. 

Jessica Alba

Jessica este o mamă grijulie și a fondat o companie de scutece ecologice. Ea nu are nici o problemă să poarte haine de mass-market și uneori folosește transportul public. Actrița a luat parte la activități de ajutorare a copiilor din Africa, luptă contra HIV-SIDA, căutarea copiilor dispăruți și multe alte acțiuni caritabile.