Când te gândești la regalitate, care este primul lucru care îți vine în minte? Regina Angliei? Probabil că majoritate vă gândiți la Prințul Harry sau la Prințul William. Vă vine să credeți sau nu, în lume există mult mai multe persoane cu sânge regal decât vă puteți imagina.

Sunt celebre, bogate, iar prin vene au şi o picătură de sânge albastru. Se pare că multe celebrități au sânge albastru, chiar dacă sunt cel de-al 15-lea văr îndepărtat.

Uite prin venele cui curge sânge albastru:

Beyoncé este verișoară de gradul 25 cu Regina Elisabeta.

Brad Pitt înrudit cu Regele Henry al II-lea al Angliei, care a domnit între 1154 şi 1189 şi a fost căsătorit cu Eleanor de Aquitaine.

Justin Bieber este rudă cu Camila, cea de-a doua soție a Prințului Charles.

Ellen Degeneres este a 15-a verişoară a viitoarei regine a Angliei, Kate Middleton, care momentan este Ducesă de Cambridgdge. După ce şi-a aflat originile, Ellen chiar s-a oferit să organizeze petrecerea burlăcițelor pentru Kate şi a sperat să fie invitată la nuntă. 

Angelina Jolie nu este degeaba considerată „Regina frumuseții'. Jolie este înrudită, pe linie maternă, cu Regele Filip al II-lea al Franței, care s-a aflat pe tron între 1180 şi 1223. Filip al II-lea a avut trei copii, iar actrița este descendenta fiicei sale, Marie, Ducesa de Brabant.

Johnny Depp şi Regina Elizabeth a II-a sunt descendenții lui Edward al III-lea, ceea ce îl face pe actorul de peste Ocean vărul de gradul 20 al Reginei.

Hugh Grant este rudă cu Regele Henry al VII-lea, care a condus țara între 1485 şi 1509 şi a fondat Dinastia Tudorilor. Henry al VII-lea este, de asemenea, bunicul Reginei Elizabeth I.

Tom Hanks este înrudit cu Regele John al Angliei, care apare în filmele de la Hollywood ca personaj negativ. Regele John nu a fost un domnitor de succes şi a pierdut mult din teritoriile tatălui său.