Nimic nu e mai drumos decât să îți petreci sărbătorile în familie alături de cei dragi, iar artiștii de la noi au strans de-a lungul timpului amintiri haioase şi emoționante.

Acum sunt celebri, dar în copilărie au făcut ce fac toți copiii în perioada sărbătorilor de iarnă. Mergeau în vacanțe la bunici, petreceau crăciunul în familie, lângă brăduț, pregăteau emoționați poezii, pentru a le spune Moșului.

Delia: ”Îmi aduc aminte de o serbare la grădiniță pentru Crăciun. Toți copiii am cântat în aşteptarea Moşului, dar pentru că el încă nu venise, iar eu pusesem ochii pe bomboanele din brad, am zis că am timp să fur una. Nu prea ajungeam la cea pe care voiam să o iau şi am încercat să mă cățăr, doar că am căzut cu tot cu bradul, foarte aproape de scenă. Oricum, am fost aplaudată de mică”

Antonia: ”Prima bicicletă pe care am primit-o de Crăciun era albă cu roz și mi-a plăcut foarte, foarte mult. Am folosit-o până când am căzut și m-am lovit în barbă. Odată lui Moș Crăciun, în copilărie am cerut un frățior”

Mira: ”Cea mai frumoasă amintire este de atunci când încă eram la grădiniță și existau serbările de Crăciun și ne adunam toți copiii cu părinții și făceam tot felul de piese de teatru și cântam colinde. Îmi doresc sănătate, să fiu bine cu familia mea și să-mi asculte lumea în continuare muzica și să ma susțină.”

Edward Sanda: ”Cea mai frumoasă amintire este atunci când ne întâlnim cu toții, familia, prietenii, atunci este cea mai mare bucurie. Îmi doresc același lucru ca de fiecare dată-ca familia să îmi fie mereu aproape, să fie toți sănătoși”

Ioana Ignat: ”Să fiu cât mai mult cu familia. De fiecare dată este frumos de Crăciun, ne adunăm în familie, cântăm colinde”

Andra: ”Plângeam când auzeam colindele alea din Ardeal la uşă. Ştii, la noi e tradiția cu colindatul, ăsta este farmecul Crăciunului, cel puțin în zona noastră. Toți îl făceam, în familie şi suntem mulți că suntem patru copii. Nu am mai fost împreună aşa de mult, cum eram în copilărie, dar e clar, copilăria mea a fost una foarte frumoasă, una în care am învățat foarte multe lucruri pe care vreau acum să le transmit copiilor mei”.

Karmen: ”La noi, pentru că este cu foarte multă mâncare și cu foarte multe pregătiri, se întâmplă totul mai din timp și în ziua de Crăciun doar savurăm delicatesele făcute de mama mea, stăm la povești, mai depănăm amintiri, cântăm și dansăm”