Tatuajele spun povești pe care alegem să le purtăm pe piele. De la cele mai discrete, până la cele mai vizibile, artiștii au tatuaje care ascund povești despre care probabil că nu știai nimic.

Vezi mai mereu tatuaje ale vedetelor, dar ți se întâmplă să nu stii ce semnificații au acestea. Îți satisfacem noi o parte din curiozitate. Uite ce povești au aceste tatuaje.

Miley Cyrus are un tatuaj, jumătate arta, jumătate atitudine. Semnul de egalitate pe care îl poartă pe inelarul mâinii drepte reprezintă sprijinul ei pentru căsniciile între gay.

Rihanna a provocat controverse atunci când și-a arătat numeralele XI*IV*LXXXVI tatuate pe piele, ele reprezentând ziua de naștere a Melissei, asistenta ei și cea mai bună prietenă.

Lady Gaga și-a făcut tatuaje doar pe o parte a corpului, căci i-a promis tatălui ei că o parte va rămâne nealterată de schimbările pe care le face mai mereu. Unul dintre cele mai cunoscute tatuaje ale sale se află pe bicepsul stâng și este un citat german din „Letters to a Young Poet".

Lindsay Lohan a trecut peste pierderea bunicului ei, în 2004. Câțiva ani mai tarziu, și-a inscriptionat titlul poemului italian numit „La bella vita" pe care l-a recitat la înmormântarea bunicului.

Nicki Minaj a crescut în Queens, cu un tată dependent de droguri, care a încercat să-i ucidă mama. Credința ei în religie a supravietuit și a ajutat-o mult în viață, așa că are un tatuaj cu „God is with me always".

Lil Wayne pare destul de dur în versurile sale, dar lacrimile de pe față sugerează altceva. Ele sunt tatuate pentru fiecare ființă iubită pe care a pierdut-o.