Mai sunt doar câteva zile până la finala campionatului de fotbal american. An de an, milioane de oameni din toată lumea stau cu ochii pe Super Bowl, mai puțin pentru evenimentul sportiv în sine, și mai mult pentru concertele și reclamele dinaintea, din pauza și de la finalul show-ului.

Spre deosebire de anii trecuți, marile branduri au urcat deja pe Youtube o mare parte dintre reclamele cu care vor defila la Super Bowl 2018, iar cel mai tare ne-a atras atenția reclama celor de la Amazon.

VIDEO: Piesa pe care ai fredonat-o tot anul a depășit 1 MILIARD de vizualizări pe Youtube

Gordon Ramsay, Cardi B, Rebel Wilson și Anthony Hopkins sunt doar câteva dintre vedetele care apar în spotul de aproximativ un minut și jumătate. Asistentul virtual Alexa își pierde vocea, iar Jeff Bezos caută să-i găsească înlocuitor printre vedete. Doar că, aflați la celălalt capăt al firului, Gordon Ramsey aproape că înjură un individ care întreabă cum poate să prepare un sandwich cu brânză prăjită, Cardi B începe să-și cânte hitul Bodak Yellow atunci când este rugată să redea o melodie country. Nu vă spunem mai mult, să nu sticăm farmecul reclamei.

Gala Super Bowl 2018 se va difuza duminică.